Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1660197370074.webp

Ha bu arada o beyaz tvye sürekli destek olan Dinçer Azaphan ve bazen programa bağlanan Fatih Terim'den de açıklama bekliyoruz artık. Hoca bir kez olsun Galatasaray'ın başında değilken de Galatasaray'ı savunsun da helal olsun diyelim ya
Hic görmedim duymadim yakin zamanda. Eger 6-7 sene önceki olayi diyorsan yuhhh

11 ağustos olmuş hala kimseyle anlaşmadılar, hepsi tehlikeli adamlar ya kendilerine saygıları yok ya da para dışındaki konularda istediklerini bulamadılar.

▪️ Andrea Belotti
▪️ Florian Grillitsch
▪️ Jason Denayer
▪️ Adnan Januzaj
▪️ Serge Aurier
▪️ Dan-Axel Zagadou
▪️ Xeka
▪️ Djibril Sdiibe
▪️ John Anthony Brooks
▪️ Anthony Nwakaeme

11 ağustos olmuş hala kimseyle anlaşmadılar, hepsi tehlikeli adamlar ya kendilerine saygıları yok ya da para dışındaki konularda istediklerini bulamadılar.

▪️ Andrea Belotti
▪️ Florian Grillitsch
▪️ Jason Denayer
▪️ Adnan Januzaj
▪️ Serge Aurier
▪️ Dan-Axel Zagadou
▪️ Xeka
▪️ Djibril Sdiibe
▪️ John Anthony Brooks
▪️ Anthony Nwakaeme
Bir kısmı hepsini barındırmakta tek bünyede

Sergio Oliviera’ya bu işi yapsın diye 2.75 milyon vermiyor muyuz?
Topu bizim sahamızda değil rakip sahada alıp yüzü rakip kaleye dönük alabilirse o pasları atar şuan oliviera defanstan top çıkarmakla meşgul torreria gelince sistem oturur .

Temasın en çok olduğu ligte bulduğunu affetmeyen bir isimden bahsediyoruz. Heryerden şut denersen bu istatistiklere yansır , haklısın.
İleride top tutması , sürekli zorlaması vs bunlardada haklısın.
Ama benim izlediğim , ceza sahası içinde kendinden emin bir çok golü var ve benim için bitiricilik tanımı budur.

Verdiğim örnekleri de tarz olarak bana onları anımsattığı için verdim bu bir görüş, alakası yok, başka birini mi izledin falan çok hoş değil , bu benim yorumum cünkü , karşılıklı saygıdan yanayım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Saygısızlık olarak algıladıysanız kusuruma bakmayin ben sadece benzettiginiz oyuncularla alakasi olmadığını belirtmek istemistim. Çünkü crespo dediğiniz adam ceza sahasi golcüsü bulduğunu affetmeyen bir oyuncuydu günümüzde karşılaştirsak direk falcao derim mesela. Shevsencko ise bambaşka bir oyuncuydu, top süren atak baslatan pas kalitesi çok yüksek ve bitiriciligi de iyi seviyede olan. Bu iki oyuncunun belotti'nin oyunuyula çok benzerlikleri yok onu belirtmek istemiştim. Birinciliği iyi dediğiniz adamin sadece 1 sezon 20 gol üstüne çıkmış bir oyuncudur belotti. Genelde çift haneli skor yapar ama ust düzey bir bitirici değildir.

▪️ Andrea Belotti (çok para)
▪️ Florian Grillitsch (para ve baba)
▪️ Jason Denayer (değmeyecek para)
▪️ Adnan Januzaj (balon)
▪️ Serge Aurier (yetersiz)
▪️ Dan-Axel Zagadou (sakatlık endişesi)
▪️ Xeka (bilemedim)
▪️ Djibril Sdiibe (bilemedim)
▪️ John Anthony Brooks (bilemedim)
▪️ Anthony Nwakaeme (para ve yaş)
olarak yorumladım

▪️ Andrea Belotti
▪️ Florian Grillitsch
▪️ Jason Denayer
▪️ Adnan Januzaj
▪️ Serge Aurier
▪️ Dan-Axel Zagadou
▪️ Xeka
▪️ Djibril Sdiibe
▪️ John Anthony Brooks
▪️ Anthony Nwakaeme
Aralarindan kimi isterdin admirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt