- 18 Temmuz 2009
- 81.910
- 239.194
- 5.263
İlk 4 ve sondakilerin hepsi gelebilir maliyeti bir kenara atarsak tabii.Aralarindan kimi isterdin admirim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk 4 ve sondakilerin hepsi gelebilir maliyeti bir kenara atarsak tabii.Aralarindan kimi isterdin admirim?
Admin, 3. bölgede topu ayagına alınca heyecanlandıracak bir isim lazım. Alınan oyuncular iyi kabul ama hiç o profilde oyuncu yok diye düşünüyorum takımımızda.
Bu şerefsizleri izleyen de şerefsizdir. Bu iktidar yalakası herifin 2023'ten sonra yargılanması tek arzum. Allah belalarını versin. Bunları izleyenler kendilerine Galatasaraylıyım demesin.Ya bunun ben yolunu yordamını sabah sabah günahkar ett beni orul orul çocuğu ya
Bence bir şeyler anlatmak istiyor yine
Bu kadar hiç oynatılmayacak adam değil bence Cicaldau ne hazırlık maçı ne lig maçı düşünülmedi hiç illaki gider benceCica Midyat olayı nereden çıktı? Temenni mi?
iyi dolandırdı biziFeghouli de hala takımsız, Llajic gibi 200.000 euroya falan imza atacak bu gidişle.
Bence bir şeyler anlatmak istiyor yine