- 15 Aralık 2011
- 18.588
- 7.333
- 1.513
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu çocuk neymiş böyle ya, müthiş top kontrolü var. Tek soru işareti savunmaların lale gibi oluşu, hiç temaslı oynayan görmedim.Jørgen Strand Larsen
4m cikisi varsa biz alalim. Disarda niye ariyoruz yedek forveti? Cikisi yurt disina mi 4m acaba ?Kimse ne olduğunu bilmiyorSion Balo ile 1 aydır görüşüyor ikna etmişler, anlaşmışlar 1.5-2 m euro civarı da sözlü teklif yapmışlar Sancak 4 milyon serbest kalma bedeli ödeyen bana sormadan alabilir onun dışında ki paraya ben satmam diyor. Son gün, son dk giderse bile kimse şaşırmaz ama bir an önce kesinleşmeli yerine yıldız almayı planlıyorlar yine de bu saatten sonra en fazla Bandırmadan Keny gelir, teklif vardı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fas asıllı olduğu için o konularda norveçli gibi davranamıyorNe Kalbi yav adamın kendi hatasından dolayı yattığı yerden 2 senedir maaş veriyoruz. Omarın kendi demesi lazım ben yük olmıyım diye
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
5-6m para gelecekse ben hayir demem sahsenYanında iki ortalama orta saha oyuncusu olsa çok farklı olurdu.
Iyi futbolcu, fizigini biraz gelistirse zaten buralara gelme ihtimali yok.Bu çocuk neymiş böyle ya, müthiş top kontrolü var. Tek soru işareti savunmaların lale gibi oluşu, hiç temaslı oynayan görmedim.
Hata falan yok adam talihsiz bir kaza geçirdi. Güzelce kalp kırmadan yolların ayrılmasıdır bize yakışanNe Kalbi yav adamın kendi hatasından dolayı yattığı yerden 2 senedir maaş veriyoruz. Omarın kendi demesi lazım ben yük olmıyım diye
Bologna ve M’boro ile ismi çıkmış, transfer kapanmadan belki transfer olabilirIyi futbolcu, fizigini biraz gelistirse zaten buralara gelme ihtimali yok.
Sevilla geell babanin kucagina
Pl ekiplerine 18-20m sevillaya 25mYok gelmesin o çingeneler bence. Premier lig ekiplerini bekliyoruz
Bartra tsye ben gelmem oralara demiş.Kehrerin 20mye gitmesi dusundurdu
Vermez sevilla o paraları bize adamlar cimrinin bayrak taşıyanı. Masaya bile oturmam onlarla şahsen boşa zaman kaybıPl ekiplerine 18-20m sevillaya 25m