- 11 Şubat 2010
- 4.069
- 692
- 1.683
Şu Naci Ünüvar'a yoklama çeksek ne olur acaba hem sol kanadı hem forvet arkasını yedekler. Ajax ne düşünüyor acaba ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belotti'yi 2 katına satma imkanın daha fazla bence.Belotti'ye yıllık 4 vereceğimize hojlund'a bonservisini 10 versek daha mantıklı olmazmiydi en azından hojlund'u 2 katına satma ihtimalin daha fazla.
0*2?Belotti'yi 2 katına satma imkanın daha fazla bence.
Ben rüyamda hiç transfer görmüyorum. Sadece bir kere bizim mahalledeki meydanda Galatasaray - Fenerbahçe maçı oynaniyordu. Rüya ya 2-1 kazandık son dakikada golü ben attımRüyamda Nelsson gitti. Kaça gitti bilmiyorum ama gitti.![]()
Ama ona verdiğimiz yıllığı geri alamama ihtimalimiz daha fazla.Belotti'yi 2 katına satma imkanın daha fazla bence.
açacağın nöbete
Fb hem balotelli hem belotti çekicek.
Burayada yazıyorum...
Sakatlanmazsa Belotti'den alırsın.Ama ona verdiğimiz yıllığı geri alamama ihtimalimiz daha fazla.
Ağları delmediysen darılırım üstatBen rüyamda hiç transfer görmüyorum. Sadece bir kere bizim mahalledeki meydanda Galatasaray - Fenerbahçe maçı oynaniyordu. Rüya ya 2-1 kazandık son dakikada golü ben attım![]()

Şuan boştayken kimse istemiyor bonservisli bir şekilde almaz. Birde yıllık 4 verdiğimizde onu karşılayacak klüb olmaz.Sakatlanmazsa Belotti'den alırsın.
Hamza'yı kullanacak sanki. Sürekli en kötü 18 de tutuyor çocuğuKerem ve Yunus'u yedeklemek için elimizde Beknaz ve Eren Aydın gibi seçenekler vardı aslında. Eren gitti. Hamza'yı da kazanmak lazım. Hala Emre Kılınç, Oğulcan vb. oyuncularla vakit kaybetmek bana mantıklı gelmiyor.
Adnan Januzaj geçtiğimiz sene fena değildi diye biliyorum. Adını çok duydum. O tip bir oyuncuyla da kanat rotasyonu çeşitlendirilebilir.
bana da öyle dediler KemalimKolpdasima nöbet actiriyorsunuz Bana gelince „sadece modlar acar“ diyorsunuz
Çok Ayip
Daha yeni açtık. Transfer olmazsa da toschaklarım sağolsun.açacağın nöbete
Ona verdiğimiz yıllığı başarı, bilet ve forma satışı, şl geliri olarak alma ihtimalimiz de yüksek ama. Scout transferlerini fazla ana odak haline getirip asıl hedefimizin başarı olduğunu unutur hale geldik. En kral scout transferini bile bir tarafımızı yırta yırta 8 milyon karla anca satabildik. Scout transferleri bizi zengin yapmayacak unutalım o hayalleri bence. Sponsorluk, şl geliri, projeler para kazanmanın asıl kaynağı olmalıAma ona verdiğimiz yıllığı geri alamama ihtimalimiz daha fazla.