Arkadaşlar bunu yazacağım için maalesef huzursuzum ama ben , ailemin işleri gereği hükumet partisinin içinde az buçuk bulunan birisiyim. Neyin ne , kimin kimin adamı olduğu malum siyasi camia içinde iyi bilirim. Bunu , şu konuya açıklık getirmek için söyledim...
E.Ş denen şahıs, tanimlamama gerek yok, herkes iyi biliyor , güncel siyasi konjonktürde kim güçlü ise onun tarafından olmak isteyen bir arkadaşımız.Ama sunu bilin ki , x partisinin siyasi cevresini , 4 katmanli bir cember olarak dusunursek , E.s 4. Katmanında yer alır.. Dünkü tehditleri , katmanın dışında olduğunu bildiği E. TIMUR a yöneliktir.
Uzattım kusura bakmayın. Finale geleyim , başkanımız Dursun Özbek, yukarıda bahsettiğim çemberin direkt 1. Katmaninda yer alır, bakmayın sessiz durduğuna, e.s nin benim dediğim yerde , tek sözüyle ne beyaz TV bırakır, ne e
S bırakır, malum arsalarimizi kolayca alabilmesi , bu gücüne dayanır. ( tabi bu siyasi yakınlık durumu iyi ya da kötü yoruma aciktir).
Özet geçecek olursam , ne ertem , ne ali k. Ne bir başkası mevcut düzende başkanımız kadar etkili değildir. Bunu ben futbolla alakası olmayan babamın, başkanımızı her tv de gördüğünde anlattıklarından da biliyorum.
Kısaca Başkanımız olaya müdahale ederse , ne erden timuru yedirir , ne ortadan vbeyaz TV diye bisey bırakır. Hatta şunun garantisini veriyorum, Ne ali koç, ne başkası bu sezon direkt yada indirmekten olarak başkanı hedef alan açıklamalar yapamaz , yapamayacaktır.
Raaad olun yani , masada da varız.