Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ bek için Omar yerine yerli bir alternatif olsa tadından yenmez.

1.400.000 Euro alıyor en fazla 500.000-600.000 bandında olmalı gelen isim.

Dubois, Boey, Yerli
Aanholt, Kazımcan

5 tane bek yeterli olur .
Sağ bek gelmez. Yerli olarak Ali Turap olur. Boey de az maaş alıyor, kafasını perilerden futbola verirse 5-6'ya seneye satarsın.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hala Kanat, 10 ve yedek santrafor almadık planda yok mu acaba

Arkadaşlar bunu yazacağım için maalesef huzursuzum ama ben , ailemin işleri gereği hükumet partisinin içinde az buçuk bulunan birisiyim. Neyin ne , kimin kimin adamı olduğu malum siyasi camia içinde iyi bilirim. Bunu , şu konuya açıklık getirmek için söyledim...

E.Ş denen şahıs, tanimlamama gerek yok, herkes iyi biliyor , güncel siyasi konjonktürde kim güçlü ise onun tarafından olmak isteyen bir arkadaşımız.Ama sunu bilin ki , x partisinin siyasi cevresini , 4 katmanli bir cember olarak dusunursek , E.s 4. Katmanında yer alır.. Dünkü tehditleri , katmanın dışında olduğunu bildiği E. TIMUR a yöneliktir.

Uzattım kusura bakmayın. Finale geleyim , başkanımız Dursun Özbek, yukarıda bahsettiğim çemberin direkt 1. Katmaninda yer alır, bakmayın sessiz durduğuna, e.s nin benim dediğim yerde , tek sözüyle ne beyaz TV bırakır, ne e
S bırakır, malum arsalarimizi kolayca alabilmesi , bu gücüne dayanır. ( tabi bu siyasi yakınlık durumu iyi ya da kötü yoruma aciktir).

Özet geçecek olursam , ne ertem , ne ali k. Ne bir başkası mevcut düzende başkanımız kadar etkili değildir. Bunu ben futbolla alakası olmayan babamın, başkanımızı her tv de gördüğünde anlattıklarından da biliyorum.

Kısaca Başkanımız olaya müdahale ederse , ne erden timuru yedirir , ne ortadan vbeyaz TV diye bisey bırakır. Hatta şunun garantisini veriyorum, Ne ali koç, ne başkası bu sezon direkt yada indirmekten olarak başkanı hedef alan açıklamalar yapamaz , yapamayacaktır.

Raaad olun yani , masada da varız.
D.Ö iktidarın adamı diyorsun yani. :unsure:

Forma satarak ve biletlerle çıkaramayız yıllığını türkiye liginde şampiyonluk primi şuan ki kurla 2 milyon dolar ediyor nasıl karşılanacak. Şampiyonlar ligi de artık kesin değil 2 tane eleme oynayacağız kesin gideriz diye birşey yok sonuçta top yuvarlak ne olacağını kestiremeyiz bunu için seviyoruz ve takip ediyoruz futbolu.
Bizim elimizde zaten seferovic var bu adam bize oynamaya geldi onun önüne adam koyarsak yüksek ihtimalle sorun çıkar görüşündeyim. Arkasına hojlund gibi baya bir potansiyelli bir oyuncu koyarsak hem şu yeni yabancı sınırında elimize 1 ekstra hak daha geçiyor hem de seferovic'i zorlayacak gerektiğinde ondan formasını kapabilecek ve ileride yüksek bonservisle satabileceğin adam olacak. Bir tarafta tüm dünya da satıp para kazanabileceğin adam varken parası gün geçtikçe eriyen bir ülkede sponsorlara ve bilet satışına bel bağlamak ne kadar mantıklı?
Seferovic yedek kalacak diyorsan eyvallah ama şu scout transferi olayına fazla takıldı millet o tarz transferler bizi zengin de etmeyecek borçları da kapatmayacak çünkü bu ligin satış piyasası düşük. Yeni yönetim projelerle ve sponsorluklarla ekonomimizi büyütmeyi vadediyor zaten. Scout transferlerini ilk 11 için değil de geleceğe yatırım için yedeğe koymayı yani bi nevi yastık altı altın gibi düşünürsek daha iyi. Şampiyonluğa oynaması gereken takımın ana planı hiç birzaman scout transferleri olmamalı dediğim gibi onlar sadece geleceğe yatırım olarak geri planda yetiştirilmesi gereken fidanlar gibi düşünülmeli.

Su ana kadar kac para harcadik biz? Marcao Nelson dan 30 milyon gelir varsayarsak transfer bütcesi ne kadar su an acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt