Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Naci Ünüvar'a yoklama çeksek ne olur acaba hem sol kanadı hem forvet arkasını yedekler. Ajax ne düşünüyor acaba ?

Belottiye 4 verirsen, herifi XX sebep yüzünden 2 sene sonra ülkesine bile zor geri yollarsin. Simdi bonservisi elindeyken o kadar para vermiyorlar adama. 31 yasindaki Bellotiye ne kadar verirler acaba? Diagne gibi maasimin yarisini verin ben gideyim der...

Kerem ve Yunus'u yedeklemek için elimizde Beknaz ve Eren Aydın gibi seçenekler vardı aslında. Eren gitti. Hamza'yı da kazanmak lazım. Hala Emre Kılınç, Oğulcan vb. oyuncularla vakit kaybetmek bana mantıklı gelmiyor.

Adnan Januzaj geçtiğimiz sene fena değildi diye biliyorum. Adını çok duydum. O tip bir oyuncuyla da kanat rotasyonu çeşitlendirilebilir.

Dienge 15 milyonu niye versinler?cimbomun çocuğu en kötü 2 haftaya gelecek,opsiyonla😍

Kolpdasima nöbet actiriyorsunuz Bana gelince „sadece modlar acar“ diyorsunuz

Çok Ayip

Kerem ve Yunus'u yedeklemek için elimizde Beknaz ve Eren Aydın gibi seçenekler vardı aslında. Eren gitti. Hamza'yı da kazanmak lazım. Hala Emre Kılınç, Oğulcan vb. oyuncularla vakit kaybetmek bana mantıklı gelmiyor.

Adnan Januzaj geçtiğimiz sene fena değildi diye biliyorum. Adını çok duydum. O tip bir oyuncuyla da kanat rotasyonu çeşitlendirilebilir.
Hamza'yı kullanacak sanki. Sürekli en kötü 18 de tutuyor çocuğu

Ama ona verdiğimiz yıllığı geri alamama ihtimalimiz daha fazla.
Ona verdiğimiz yıllığı başarı, bilet ve forma satışı, şl geliri olarak alma ihtimalimiz de yüksek ama. Scout transferlerini fazla ana odak haline getirip asıl hedefimizin başarı olduğunu unutur hale geldik. En kral scout transferini bile bir tarafımızı yırta yırta 8 milyon karla anca satabildik. Scout transferleri bizi zengin yapmayacak unutalım o hayalleri bence. Sponsorluk, şl geliri, projeler para kazanmanın asıl kaynağı olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt