Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.218
- 10.568
- 1.303
Kehrer yıllık 4-5 civarı alıyodu Psgde yanlız o yüzden bonservisinin biraz düşük olması normal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son senesine giren bir oyuncu icin cok para bile.Kehrerin 20mye gitmesi dusundurdu
Bilmiyordum ustat normal o zamanSon senesine giren bir oyuncu icin cok para bile.
Kendileri bilin aha 2gun sonra ligleri basliyor. Acelesi olan biz degilizVermez sevilla o paraları bize adamlar cimrinin bayrak taşıyanı. Masaya bile oturmam onlarla şahsen boşa zaman kaybı
Alayim tecrubeli stoperimi(en son 5 yil once izledim)Bartra tsye ben gelmem oralara demiş.
Dortmundda otebusdeyken bomba patlamis, turkiye'ye gelmez o herif.Alayim tecrubeli stoperimi(en son 5 yil once izledim)
Knk kölnden hüberse baksana bence çok iyiAlayim tecrubeli stoperimi(en son 5 yil once izledim)
Fb ye cevabımız :Fb hem balotelli hem belotti çekicek.
Burayada yazıyorum...
Ben söylim 12+ 3Rüyamda Nelsson gitti. Kaça gitti bilmiyorum ama gitti.![]()
OlmazBelotti'ye yıllık 4 vereceğimize hojlund'a bonservisini 10 versek daha mantıklı olmazmiydi en azından hojlund'u 2 katına satma ihtimalin daha fazla.