Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens Half Space'i çok seviyor Kerem gibi soldan içe katediyor çekip vuruyor felan. Onu sola çekip forveti Belotti Sefer yaparsın, orayı paramparça ederler sağda Yunus Akgün çizgiye iner, içe kateder o kargaşada hiç tutulamaz inanılmaz bir hücum genişliği rakibi gömeriz
Belotti gelmeyecek. Net!
Özelden bana detayli yazsan sevinirm rtas
başlarını çevirdikleri her yerde biz olacağızShomurodov'un menajerine teklifte bulunup bologna'ya transferine engel olduk
Arka kapidan belotti'yi zorluyoruz.
Belotti olmazsa Shomurodov'u gene yoklariz.
Her masada variz.
Zaten Erden Timur'a saldiranlarin bunlar oldugu, Dursun Ozbek yonetiminin de Nevzat uzerinden bunlara kilic cektigi tasdiklenmis oldu bu gelismeyle. Bunlar ibrasizlik darbesi falan deneyecektir artik kesinSavunmamaya çalışmamış direkt sallamış. Erden Timur'un görüntüsü camide benimki evde, alakası yok demiş. Camide olması sorun olan diye bir açıklama bu.
berkenin tip bu cocuga baya benziyo
Galatasaray her masada dirBellotti transferinde de mi masadayız ?
Bende forvet arkası düşünüyorum aynı fikirdeyiz. İçsaha da rakibi aşırı gömeceğimizi düşünüyorum. O yüzden kağıt üstünde Solda gözükecek fakat rakip yarı sahaya yığılacağımız için Mertens için de bir yük oluşmayacak fazla orda vurucu güç olarak kullanırız. Geri dönen topları Midstjo Torreira toplar Mertensin geri koşmasıda gerekmez kanatta hız kullanması da. Yığıldığımız için dar alan meziyetleri lazım. Bu yönden mantıklı olduğunu düşündüm şahsen.Mertensi yasindan dolayi kanat da oynatmam, ya 10 no, forvet veya cift forvet de daha verimli olur gibi sahsi fikrim