Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.957
- 22.705
- 1.388
Oda TV: "Galatasaray'ın yeni transferi Italya'da tarikat toplantisinda goruntulendi!"erden timura saldırdıkları icin erden baskan belotti ile cevap verecektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oda TV: "Galatasaray'ın yeni transferi Italya'da tarikat toplantisinda goruntulendi!"erden timura saldırdıkları icin erden baskan belotti ile cevap verecektir
Inter Miami ve LA Galaxy anladigim kadariyla MLS'in en gayriciddi iki kulubu. Diger MLS takimlarinin taraftarlari ise yaramaz yasli topcu istemiyoruz falan diyorlardi Jerome Boateng'in reddit basligindainter miami de istemiş şimdi hakkını yemeyelim
İçeride vurmamız gereken maçlardaKolay maç
muslera
dübua xx abdülkerim pva
yunus mitsö torreira kerem
belotti seferovic(mertens)
Zor maç
muslera
dübua xx abdülkerim pva
mitsö torreira sergio
yunus belotti kerem
çok fazla kaliteli forvet olur kimi şeetceğime şaşırdım
Linkkkkk???Antu da kus katliami var xd
Aynen öyle, o vakit kaleciyi Okan yaparızaslında yabancı sınırı olmasa ve keremi satsak. mertens sola geçince kadro tam otururdu
Yağız " belotti için Gs bastırıyor" dedi.Belottiyi hangi yasaklı kaynak nerede söyledi?
Antu'da Ali Koç'u yatırmış kör testereyle doğruyorlarAntu da kus katliami var xd
Linkkkkk???
axe1907_Fb - 11.08.2022 16:40 |
|
Sanmıyorum ya, dün Arda Turan o dondurmayı boşa atmamıştır story'e. Adam porto mesajı vermek için piknik örtüsünü story atmıştıYalı çocuğundaki Galatasaray kompleksini az biraz biliyosam bu belotti işine girmeme ihtimalleri yok.Yağız'a da sırf onun için haber yaptırmış olabilirler bekleyip görmek lazım.
twitter dedikoduları ve yasaklı kaynak sabuncudan çıktı
biz işin içinde var mıyız cidden onu merak ediyorum. dış basını beklemek gerekYalı çocuğundaki Galatasaray kompleksini az biraz biliyosam bu belotti işine girmeme ihtimalleri yok.Yağız'a da sırf onun için haber yaptırmış olabilirler bekleyip görmek lazım.