Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.156
- 39.944
- 3.013
Mejekem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kavurma yedim bugün
Sen ne yedin
Bu parayı veren bir takım bulsun, ben değil de @Barış Savaş kankim uygunsuz foto atar foruma.
Ferdi'yi nerede oynatacaklar 3 yerli oynatmak zorundalar. Altay- Ferdi ve ilerden biri veya Serdar Aziz olacak 3. yerli. Luan Peres, Szalai'den kötü stoper ona bakarsan adamlarda kimin kadroda olacağını pek bilemeyeceğiz. Sonuçta zorunlu satın alma(dizinden sakatlanmazsa) ile aldıkları Gustavo Henrique'de var.Ya evet de Luan Peres sol stoper icin alinmis bence. Alioski'nin gelmesi bunu onaylar nitelikte. Osayi-Samuel ne olacak Ferdi sag beke gecerse? Yapamadi bence sag bekte bu arada
Müthişsteak kirmizi sarap
Müthiş
@hull cityBu parayı veren bir takım bulsun, ben değil de @Barış Savaş kankim uygunsuz foto atar foruma.
Ne dedin birader?
Beyotti diyecekler. İtalyanca ve İspanyolcada iki L harfi yan yanaysa Y okunur. Baskılı okunur.
@hull city
Bence en baştan beri transferleri, getirdiği teknik direktörler ve onlara “verdiği” destek ile çok kötü bir performans gösteriyor.ciddi mAnada derin Galatasarayın ( inan kıraç) ali moçu febeyi çökermek için görevlendirdiği biri olduğunu düşünmeye başladım bende artık