Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batshuayi iyi oyuncu ama net santrafor isteyip onu almak istediklerimizi alamadık elimizde bu kaldı demektir. Yıklardır santrafor sorunu yaşayıp batshuayiyi almazsın bu sorunu çözmek için

Ya evet de Luan Peres sol stoper icin alinmis bence. Alioski'nin gelmesi bunu onaylar nitelikte. Osayi-Samuel ne olacak Ferdi sag beke gecerse? Yapamadi bence sag bekte bu arada
Ferdi'yi nerede oynatacaklar 3 yerli oynatmak zorundalar. Altay- Ferdi ve ilerden biri veya Serdar Aziz olacak 3. yerli. Luan Peres, Szalai'den kötü stoper ona bakarsan adamlarda kimin kadroda olacağını pek bilemeyeceğiz. Sonuçta zorunlu satın alma(dizinden sakatlanmazsa) ile aldıkları Gustavo Henrique'de var.

Son düzenleme:
tapatalk_1649882000969.webp

ciddi mAnada derin Galatasarayın ( inan kıraç) ali moçu febeyi çökermek için görevlendirdiği biri olduğunu düşünmeye başladım bende artık
Bence en baştan beri transferleri, getirdiği teknik direktörler ve onlara “verdiği” destek ile çok kötü bir performans gösteriyor.

Esprini bir kenara koyuyorum ve şu soruyu soruyorum. Galatasaray’lı birisi Başkan olsaydı, daha kötüsünü yapabilir miydi?

Adam hiç bir yaptığından ders de almıyor. Bu seneki transferleri, kadro yapılanması yine rezalet. Fener’e ne kadar para aktardığını bilmiyorum ama verdiği zarar yararından çok daha fazladır.

Diğer taraftan bizde geçen bir iki haftaya kadar çok sert eleştirilen Erden Timur bayağı güzel kadro mühendisliği ile transferler yaptı. Bir stoper bir tane de kanat ile bu işi tamamlar diye düşünüyorum. Oliveira içime sinmeyen tek transferi…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt