Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.817
- 13.789
- 1.498
Belotti gelecek hissediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet o da aynı o tarz değişik anatomili oyuncular bunlar Sanchez gibi bitik adama 2 yıldan 7 milyon Euro vereceğime 6-7 milyon bonservis verir bunları alırım her türlü karşılığı olur satma konusundaBuna ilave olarak sturm grazdaki hojlund da aynı tarz oyuncu
Bi yerde okudum yeni hoca tutuyormuş martiali...hatta sakatlığı var iyileşince bize katkı verecek falan diyorduMartial amiyane tabirle hoplatir bu ligi mümkün mu bilemem de istememek gibi bir lüksümüz olamaz gelme ihtimali olsa
En az Paco Alcacer kadar mantiklıWissam Ben yedder olabilir mi?
belotti gelme ihtimali martialın gelme ihtimalinin en az 2 3 katıdır ki belotti gelme olasılığı çok düşükMartial amiyane tabirle hoplatir bu ligi mümkün mu bilemem de istememek gibi bir lüksümüz olamaz gelme ihtimali olsa
Yok bence, gelmez de.Belotti'ye özel bir hayranlığım vardı FM sebebiyle. Beni ekstra heyecanlandırıyor isminin geçmesi. İhtimal vermediğim bir transfer olduğu için de hiç araştırmadım. Bugün forumu çok takip edemedim, ciddi bir haber var mı?
Hjalmar Ekdal. Daha once bahsettigim topla cikislari. 23 yasinda, ayagi iyi, baski altinda oynayabilen ve geriden topla cikabilen bir stoper. Gecen sezon kazandigi hava topu ortalamasi 2.8. 2021’de Isvec liginin en iyi defans oyuncusu secildi. Haziran ayinda da ilk kez Isvec milli takimin formasini giydi. Olasi Nelsson satisinda dusunulebilir.
Valla hayatımda Belotti'yi bir kere izlemedim beni heyecanlandirmiyor o yüzden ama Martial başka oyuncu profil olarak bile Martial daha fazlasını vaadediyor bence de neyse çok genç gelmez buralara zatenbelotti gelme ihtimali martialın gelme ihtimalinin en az 2 3 katıdır ki belotti gelme olasılığı çok düşük
Su bardağı ile viski içiyor ya; ibriğe koysaymış.wise choice an yer part lad , wee pairty there aye!!![]()
Fbliler de ona girecek az kaldıgustavo henrique giriyor fb macını acın
aynen hocam öyle veya fransa milli takımının hücum hattında her zaman bir alternatif martial Türkiye gelmesi imkansız ötesiValla hayatımda Belotti'yi bir kere izlemedim beni heyecanlandirmiyor o yüzden ama Martial başka oyuncu profil olarak bile Martial daha fazlasını vaadediyor bence de neyse çok genç gelmez buralara zaten