Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Martial amiyane tabirle hoplatir bu ligi mümkün mu bilemem de istememek gibi bir lüksümüz olamaz gelme ihtimali olsa

yes-baby.gif

Belotti'ye özel bir hayranlığım vardı FM sebebiyle. Beni ekstra heyecanlandırıyor isminin geçmesi. İhtimal vermediğim bir transfer olduğu için de hiç araştırmadım. Bugün forumu çok takip edemedim, ciddi bir haber var mı?
Yok bence, gelmez de.

O kadar topçu izlemişliğim vardır Belotti'yle ilgili hiç bir şey hatırlamıyorum İtalya kariyeri olduğundan dolayı herhalde.

Hjalmar Ekdal. Daha once bahsettigim topla cikislari. 23 yasinda, ayagi iyi, baski altinda oynayabilen ve geriden topla cikabilen bir stoper. Gecen sezon kazandigi hava topu ortalamasi 2.8. 2021’de Isvec liginin en iyi defans oyuncusu secildi. Haziran ayinda da ilk kez Isvec milli takimin formasini giydi. Olasi Nelsson satisinda dusunulebilir.

Satilmasa da gelsin luyindamayı şutlarız

belotti gelme ihtimali martialın gelme ihtimalinin en az 2 3 katıdır ki belotti gelme olasılığı çok düşük
Valla hayatımda Belotti'yi bir kere izlemedim beni heyecanlandirmiyor o yüzden ama Martial başka oyuncu profil olarak bile Martial daha fazlasını vaadediyor bence de neyse çok genç gelmez buralara zaten

Valla hayatımda Belotti'yi bir kere izlemedim beni heyecanlandirmiyor o yüzden ama Martial başka oyuncu profil olarak bile Martial daha fazlasını vaadediyor bence de neyse çok genç gelmez buralara zaten
aynen hocam öyle veya fransa milli takımının hücum hattında her zaman bir alternatif martial Türkiye gelmesi imkansız ötesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt