- 17 Ağustos 2009
- 44.161
- 33.269
- 3.448
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bartra ha? Alsinlar herif cöpts almış stoper
bartra
2 tane 11 oynayacak yerliyi de bence ucuza bırakmak zorunda kaldılar.
Bu adam fena ya keşke bizimde böyle forvetimiz olsa dicem ama zaten bizim aslan Seferovic
Koray falan para almadan gelmez yav Kaan da öyle. İtalya'da yaşamak varken niye gelelim kafası işte.Abdulkerim transferi cok stratejik oldu sanirim, selcuk transferini cok ama cok andiriyor
Bu abdulde arap ati move aliyorum
Abdulkerim bjkde baya nokta atisi olurdu
En buyuk darbeyide onlar aldi COK NET
Hatta arttiriyorum sjan ki fbli tum stoperlerdende iyi
Birde bjk koray olayini gorunce sevindim
Millet izlemeden korayi ovuyor koray ayni koray agir bir adam buyuk takim stoperi olmaz kapanan takimda oynuyor, alsalar daha buyuk darbe olurdu onlar icin
Bu Adnan isimli çıtkırıldım topçunun adı kimseyle geçmiyor mu
Başka türlü Trabzon'a indiremezlerBartra için konuşulan paralar çok. Yanlış bir transfer bence.

Nelsson haberleri kesildi. Senin saplama olayı yine yalan olacak gibi kankBu Adnan isimli çıtkırıldım topçunun adı kimseyle geçmiyor mu
Bir de tüm getirdikleri adamları özel uçakla getiriyorlar. Yönetime zengin bir yönetici sokmuşlar, onunla geliyor hepsi.Başka türlü Trabzon'a indiremezler![]()
kardeşim açacağın başlığı seveyim. bütün enerjimizi aldın götürdün yaNelsson haberleri kesildi. Senin saplama olayı yine yalan olacak gibi kank
Yav kız gibi herifMuthis alternatif ozellikle setde
Biz almıyorsak sıkıntı yok ozamanBartra için konuşulan paralar çok. Yanlış bir transfer bence.
Dortmund'da yaşadıklarından sonra bir daha toparlayamadı sanırım.Yav kız gibi herif
Böyle yetenekli olup böyle mal olmak büyük başarı
İsmi de kimseyle geçmiyor
Ne yaşadıkiDortmund'da yaşadıklarından sonra bir daha toparlayamadı sanırım.