Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 tane 11 oynayacak yerliyi de bence ucuza bırakmak zorunda kaldılar.

Abdulkerim transferi cok stratejik oldu sanirim, selcuk transferini cok ama cok andiriyor

Bu abdulde arap ati move aliyorum

Abdulkerim bjkde baya nokta atisi olurdu
En buyuk darbeyide onlar aldi COK NET

Hatta arttiriyorum sjan ki fbli tum stoperlerdende iyi

Birde bjk koray olayini gorunce sevindim :)

Millet izlemeden korayi ovuyor koray ayni koray agir bir adam buyuk takim stoperi olmaz kapanan takimda oynuyor, alsalar daha buyuk darbe olurdu onlar icin

Abdulkerim transferi cok stratejik oldu sanirim, selcuk transferini cok ama cok andiriyor

Bu abdulde arap ati move aliyorum

Abdulkerim bjkde baya nokta atisi olurdu
En buyuk darbeyide onlar aldi COK NET

Hatta arttiriyorum sjan ki fbli tum stoperlerdende iyi

Birde bjk koray olayini gorunce sevindim :)

Millet izlemeden korayi ovuyor koray ayni koray agir bir adam buyuk takim stoperi olmaz kapanan takimda oynuyor, alsalar daha buyuk darbe olurdu onlar icin
Koray falan para almadan gelmez yav Kaan da öyle. İtalya'da yaşamak varken niye gelelim kafası işte.

Kazımcan bile darbe oldu bence Meraş da ellerinde patladı Kenan da.

A.kerim nokta atışı olacaktı ama, onu alamadılar diye Emrehan'ın yarısına 2 verdiler üstüne tüm kamp 3lüye çalışıp 1 hafta kala vazgeçtiler falan.

“En çok zararı haberlerden görüyoruz. Bir de ‘içeriden çıkıyor, yönetimden çıkıyor’ gibi adlandırılıyor. Bu beni en çok kıran, üzen konu oluyor.Kendi kendinizin işini zorlaştıracak bir şeye girmezsiniz. Başlarken bir ekrana çıktım. Onun dışında GS TV’ye bile çıkmadım. İnsan zaten çok çalışınca iletişime vakit ayıramaz. Böyle bir vaktimiz de yok. ''

ERDEN TİMUR

bu adam halukla görüşür mü belotti için?

Yalnız Ts Real Betis'in maçlarını çok izlemiş :D Visca gelmeden önce Cristian Tello'yu istiyolardı Visca'yı aldılar Trezeguet öncesi yine istediler ama Trezeguet'i aldılar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt