Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Haluk tayfası bir kez iyi haber vermez mi arkadaş. Kötü haber gerçekse bile sus sen verme. Gamlı baykuşa döndünüz,tepki olunca da auuuv. Resmen bu şekilim kendilerine karşı.

wanda-icardi-2020-9000.webp

1200x627-berna-gozbasi-kimdir-kac-yasinda-nereli-kayserispor-baskani-berna-gozbasi-kimdir-160...webp

Yauv gelsin imzayi atsin dunyanin en iyi golcusu olur

Bi laf vardir

Onun bunun velediysede sonucda benim onun bunun veledim diye korumaya aliriz :)

Bok gibi oynar irz dusmani icardi olur
Ya bizim toplumda yada dünyada heryerde evli hatunlarla yada adamlarla birlikte olan binlerce insan var. Ben şahsen nefret ederim bu mevzulardan ama bir sürü yokmu çevremizde var... Hiç bir arkadasiniz gelip size anlatmadı mi. İllaki duymuşsunuzdur. Ha bana kalsa boyle işler yapan adam yada kadın önce boşansin sonra ne bk yapacaksa yapsin ama banane... İşte Aynı boku yemiş bu icardi de. O çevremizdeki insanlardan, is arkadasimizdan yada televizyondaki ünlüden bir farkı yok. Tek farkı ünlü biri. E biz naapalim o zaman bu bku yiyen herkesi öldürelim mi? Naapcan insanlar böyle maalesef. İğrençte olsa yapıyolar işte. Ayrıca banane abi kim kimi düdüklüyo. Beni oynadığı futbol ilgilendirir. Gerisi kendi hayatlari. İnsanlar evli biriyle beraber olmuş arkadaşları ile arkadaşlıklarını bitirmiyo mesela. En sevmediğim şey bile olsa banane.. Sorsan kadında kasinmasaydi derler...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt