Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son dönemde her transfer döneminin kabusu olan Semih Kaya' nin geri dönüşü haberleri sonsuza kadar bitmiş.. Futbol için gerçekten hayırlı bir haber.
Kendisini pek sevmediğim anlaşılmıştır... Yetenek düşmanı.

Semih in hakkında hayırlısı olsun.

sonra gitti shedjouyu aldı :crushed: sanki sıtoper lazımmış gibi
Chedjouyu devre arasi bitirdik ama sezon sonu geldi.bi ara barcelona dedikodusu cikti diye ve ibrahimovice çalim atti diye tav olduk.ha bi de juventus deplasmaninda ebouye yerden kalk dedi diye kral oldu

Ulan semih diyince aklima kasimpasa maci geliyor hep. Kendi kalesine bir kafa bir tane de musleranin cikardigi var.
Kornerlerde alan savunmasina orada orada geçtik biz rakip oyubculari birakip semihi toptan uzak tutuyorduk artik.

Yüzü eskimek doğru tanım olur herhalde. O kadar uzun zamandır var ki Semih, ben 35 falan oldu zannediyorum. Daha 31 yaşındaymış ki stoperlerin kariyer zirvesi sayılabilir bu yaşlar. Neyse hayırlısı olsun. Bahtı açık olsun diyelim.

Ulan semih diyince aklima kasimpasa maci geliyor hep. Kendi kalesine bir kafa bir tane de musleranin cikardigi var.
Kornerlerde alan savunmasina orada orada geçtik biz rakip oyubculari birakip semihi toptan uzak tutuyorduk artik.
En son mayis 2015te bjk derbisinde iyi oynadi iste.orda necipin şutlarını falan baya engelledi

Ulan Semih 20 senedir seni izliyor gibiyim ben geldim 40 yaşıma sen hala 30 ne değişk adamsın lan:) yolun açık olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt