Hasan Taysi
Kırmızı Üye
- 16 Temmuz 2010
- 2.487
- 4.060
- 1.563
Kalsınlar zaten PSG de.... Wanda Nara' ya yenge demek hiç gelmiyor insanın içinden.icardi de karısı da paragöz ayrılmazlar kolay kolay psg den
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalsınlar zaten PSG de.... Wanda Nara' ya yenge demek hiç gelmiyor insanın içinden.icardi de karısı da paragöz ayrılmazlar kolay kolay psg den
Arkadaşın dediği gibi fragman bu benim için şöyledir transfer nezdinde eksik olan bölgelere önceden bir çalışma yapıp transfer sezonu açılır açılmaz kampa yetiştirirse tamamdır.Erden Timur yöneticiliğinin ilk yılında Türk futbolunun seyrini değiştirdi. Diyebilirmiyiz ?
Maaşını psg ödemesini istiyormuşuz zatenicardi de karısı da paragöz ayrılmazlar kolay kolay psg den
Bi özentilik sezdim sayın cunddan.içime doğdu
NELSON diye birini satacağız
Bir önceki nöbet efsaneydi. Zor bir süreç.@Kolpa Oğuzhan Liboş hemşo sen açmışsın konuyu, ağzımıza sçtın valla, kuruduk.
Bizim muhabirler belotti ve icardi ye ilgi yok diyolar ama yine patlayacaklar gibi yabancı basında ilgimiz olduğu yönünde bakalım ne olacak.
NOLDU ONURUMBaşaramadık abi
Başaramadık abi
Ben elalemin yatak odasına girmiyorum meselaHaklısın Sergy.
Kimsenin uçkurunu düşünecek halimiz yok.
Bilmiyom kanka aklıma öyle bi replik geliverdiNOLDU ONURUM