Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belotti oöacak galiba
Valla gelirse tuhaf bişey olur, daha geçen senenin sonunda oynatacak forvet ve orta saha bulamıyorduk şimdi Mertens & Belotti ikilisiyle maça çıkabilir bu takım

Haydi onu geçtim Mertens yoruldu mu? Seferovic i al oyuna, ne bileyim orta alanda Sergio Oliveira & Torreira ikilisi olacak diyelim Oliveira düştü mü oyundan Midtsjö yü al oyuna

Ben alışkın değilim böyle şeylere... :asd:

en nihayetinde iyi özelliklerini gömmenin bir manası yok. bizde uymaz.

biz kanatları ve arkasındakileri oynatmanın peşindeyiz. dolayısıyla pas yüzdesi yüksek, top indiren teknik kapasitesi iyi forvet almak zorundayız. keza daha öncelerinde defalarca böyle forvetlerin iş yaptığını da gördük.

bu transfer sezonunda ihtiyaca göre mantıklı transferler yaptık. bu noktada da böyle bir yanılgıya düşmeyşiz diye düşünüyorum.
Ee zaten elimizde Seferovic var renktaş

Senin söylediğin her şeyi yapıyor

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence bu adam süper ligde bir çok takımda oynayabilecek kalitede bir oyuncu, Pendikspora gidiyormuş.

Evander noldu lan?
images (1).webp

Şampiyon oldu reyiz

Belotti'ye yıllık 4-4,5m verene kadar gider Höjlund'a 12m basar alırım. Arkasından Depay'ı yıllık 3.5m ile 2 yıl alır transferi kapatırım.
Nelsson giderse yerine Lyundiama'yı koyarım kör topal çok önemli değil,gitmezse zaten sorun yok.
Böylece elimde en az 2 tane satabileceğim adam da olur, birisi tutsa yeter.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt