Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav bizim emin bayram/metehan baltacı falan trabzonun ajaxa satacağı ahemtcan mıdır nedir onun kadar oynayamazlar mı, rotasyonda güven olur mu bizim genç stoperlere

Reis aydınlatırsan sevinirim.
Güncelde vergi %40. 20 futbolcu 20 kulüptü plan ama tüm yük klüpte yani 1 m euro net maaş 1.67 m euro brüt demek ve tüm yük kulüpte vergi affı olmazsa.

İspanya'da vergi oranı %45-55 bandında değişiyordu 600 bin euro üstüne.

yav bizim emin bayram/metehan baltacı falan trabzonun ajaxa satacağı ahemtcan mıdır nedir onun kadar oynayamazlar mı, rotasyonda güven olur mu bizim genç stoperlere
Ts oynatmadıki o adamı, herkes sakatlanınca ve transfer yapamayınca oynatmak zorunda kaldı.

Denswill'e 2 net maaş verip yedek stoper yaptılar, Dorukhan'ı, Berat'ı stoper oynattılar ama büyük wonderkid Ahmetcan yeterli görülmedi.

Ts oynatmadıki o adamı, herkes sakatlanınca ve transfer yapamayınca oynatmak zorunda kaldı.

Denswill'e 2 net maaş verip yedek stoper yaptılar, Dorukhan'ı, Berat'ı stoper oynattılar ama büyük wonderkid Ahmetcan yeterli görülmedi.

Ajax ne gördü tam olarakta 10m euro falan konuşuluyor ben anlam veremedim, Emin'i kiralamayıp rotasyona dahil etsek sadece 1 stoper takviyesi yapsak takıma yeterli olur gibi Nelsson gitmezse

Alexis sanchesle ciddi ilgilendiysek aradığımız profil belli demektir yani belotti ve ırz düşmanı tamamen yalan haber olabilir Alexis tarzı profillere bakmak lazim

Luyindama mi tutan adam? Hani sattik mi ? Bonservisine kaç verdik? Maasi da girdi tâbi. Ne güzel tutmuş ya. Sakatlanmadan şöyleydi böyleydi deme sakatlık futbolun içinde olan bir durum.

Bende scout transferi isterim ama malesef bizde tutmuyor işte tutanlarda hep defans. Bu sene işi şansa birakacak halimiz yok. 2 3 tane adam yeter. Tutmayan cicaldau morutandan 10m zarar ettik. Luyindama yine 10m. Ne vereceğini bildiğimiz adamlarin yaninda yedekten girecek 2 tane düşük maasli dusuk bonservisli adam yeter de artar.
1 senede çat diye oyuncu tutmalıysa Marcao da geldikten 1 sene sonra leşleri oynuyordu.

Bu yaklaşım yanlış.

Morutan ve Cica'dan totalde 10 gelirse nolacak peki; peşin hükümle zarar ettirmişsin.

Luyindama'nın sakatlığı futbolun içinde olan bir sakatlık değil, adam maç esnasında çukura girdi ayağı, bağ koptu aspirin verdiler.

Bu maliyetli oyuncular gelmesi kafasında ısrar ederseniz 2 sene sonra sürünürsünüz. 4 sene FFP yüzünden süründü takım kolay unutulmuş.

Oyuncu alıp, yetiştirip, geliştirmek ZORUNDASIN! Yoksa iki ileri üç geri devam edersin.

Ajax ne gördü tam olarakta 10m euro falan konuşuluyor ben anlam veremedim, Emin'i kiralamayıp rotasyona dahil etsek sadece 1 stoper takviyesi yapsak takıma yeterli olur gibi Nelsson gitmezse
Emin ya da Metehan rotasyonda olacak zaten. Emin sakatlanmasa garanti olacaktı.

Ahmetcan'ın ne numarası var ben de anlamadım, dikkatimi de çekmedi hiç. 10 falan asla etmez, Atınç mevzusu gibi oldu solak diye herhalde.

Siz FM 22 de kimseye 3_4_5 vermeyin haaa aman cız olursunuz.. 1 milyon maaşla gelmiyor herkes maalesef..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt