- 6 Eylül 2014
- 93.426
- 64.286
- 4.608
Başaramadık abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başaramadık abi
Ee Keramettin Admin o zaman neden sabretmiyoruz? Neden ya bu sene bide yeni hocayla görelim bu adamlari demediler? Maaslarinin göze battigini sanmiyorum. 1 senede oyuncu tutacak diye bir olay yok. Bana orta sahadan itibaren son yıllarda aldığımız scout transferlerinden tutanlari ve tutmayanlarin listesini cikarabilir misin? Ama yabanci olanlari.1 senede çat diye oyuncu tutmalıysa Marcao da geldikten 1 sene sonra leşleri oynuyordu.
Bu yaklaşım yanlış.
Morutan ve Cica'dan totalde 10 gelirse nolacak peki; peşin hükümle zarar ettirmişsin.
Luyindama'nın sakatlığı futbolun içinde olan bir sakatlık değil, adam maç esnasında çukura girdi ayağı, bağ koptu aspirin verdiler.
Klüpte kafası çalışan kümse yok kardeşim..Koltuk boyasından öte stad başlığına yazmıştım sadece koltukları yenileyerek kapasite 62.500 kişiye kadar rahatlıkla çıkabiliyor. 10.000 ekstra kapasite de kombine satışı 3.000 TL desek yaklaşık olarak 30.000.000 TL yapar güzel getirisi olur hem de atmosfere ciddi katkı sağlanır.
Ben bu düşünceye tam katılamiyorum. Bizde gerekli gelişimi sağlayan oyuncu kendi imkanlarıyla yapıyor bunu ve çoğunlukla eksik yönleri de oluyor. Haricinde çok yetenekli adamlar bile vasata dönüşebiliyor. Ben her zaman gençlerin gelecek adına büyük finansal güç vereceğini düşünüyorum ama gelişim aşamasının bazı kriterleri var. Ya gelişimini sağlayacak hocalar olacak takımda yada takimdaki yıldızlardan çok şey öğrenecekler. Bunun maalesef başka yolu yok. Bu sebeple evet gençlere yatırım tabiki yapmalıyız ama maaş skalası 25-30m Euro da kalırsa ve gençleri yıldızlarla birlikte oynatıp gelistirirsek çok daha verimli olur. Dediğim gibi maaş 25-30m civarı olacaksa sürünmeyizde. Ben bu yönetimin hamlelerimden çok memnunum. İki eksik parça kaldı. Birincisi alternatif oyuncular ikincisi gelecek vaad eden gecler. Bunlarda alınırsa ve maaş skalası 25-30 da kalırsa bence muazzam is yaparız ve zarar etmemiz çok düşük ihtimal.Bu maliyetli oyuncular gelmesi kafasında ısrar ederseniz 2 sene sonra sürünürsünüz. 4 sene FFP yüzünden süründü takım kolay unutulmuş.
Oyuncu alıp, yetiştirip, geliştirmek ZORUNDASIN! Yoksa iki ileri üç geri devam edersin.
21 ve 16 vardı.Alternatif numaralar neydi acaba? 14 var mıydı?
sanırım hazır olmalıyız bazı seylere
sanırım hazır olmalıyız bazı seylere
Olmayacak büyük ihtimal zaten =)bundan 3 ay önce giresunspor maçında 11de mertens olacak desek kimse inanmazdı herhalde
Bu maliyetli oyuncular gelmesi kafasında ısrar ederseniz 2 sene sonra sürünürsünüz. 4 sene FFP yüzünden süründü takım kolay unutulmuş.
Oyuncu alıp, yetiştirip, geliştirmek ZORUNDASIN! Yoksa iki ileri üç geri devam edersin.
Kombinelerdir her maçta olur öyle şeyler çoğuda dolandırıcıdırUlan herkes bileti satmak için almış herhalde nereye baksam şu bloktan devir edilir yazıyor yazık!
nevzat dindar ve ali naci küçükKaynak?
Yedek başlıycak çünkübundan 3 ay önce giresunspor maçında 11de mertens olacak desek kimse inanmazdı herhalde