Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.517
- 8.004
- 1.428
Nöbet durdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para var huzur var keyfineErden Timur'un Twitter taraftarina oynamak icin milyon avrolari harciyor.
Mertense 4 gomdun zaten, icardi ve belotti nedir? Birinin ozel hayati rezalet, her an maca cikmayabilir, digeri hayati boyunva koy takiminda oynamis herif.
Yedek başlıycak çünkü
Bu ofansif tavrını anlamadım, ben sana gayet güzelce yazdım, aynı ofansif tavrı ben de gösterirsem bir sonuca varamayız.Ee Keramettin Admin o zaman neden sabretmiyoruz? Neden ya bu sene bide yeni hocayla görelim bu adamlari demediler? Maaslarinin göze battigini sanmiyorum. 1 senede oyuncu tutacak diye bir olay yok. Bana orta sahadan itibaren son yıllarda aldığımız scout transferlerinden tutanlari ve tutmayanlarin listesini cikarabilir misin? Ama yabanci olanlari.
Luyindama olayi evet futbol içinde olan bir olay. O adamin memleketi belli değil mi? Hangi sahada top oynadığı vs hersey belli. Sen balta girmemiş ormanlardan adam alirsan başına bunların gelme şansı yüksek. Maçta degil de gidip otobüsün önünü bile kesme olayları kaynıyordu afrikada.
Ben yüksek maliyete karşıyım. Ne olduğu belirsiz evander gibi adamlara 5 6m verecegime belotti alirim.
Hadi sana şunu da diyeyim. Bu sene 5 tane daha boyle adam aldin onlarda tutmadı. Ee nolacak bidaha bu sefer 1mluk scout transferi yapmaya calisacaksin daha da bok adamlar gelecek. Şampiyonluga oynayan bir takimda ilk 11de tecrubesiz max 3 hadi senin hatrina 4 taneden fazla ne verecegi soru isareti yatirimlik adam oynatamazsin. Oynattik gördük tersten zaten
Maaş bütçesi 50 m euro şu an ne 30u?Ben bu düşünceye tam katılamiyorum. Bizde gerekli gelişimi sağlayan oyuncu kendi imkanlarıyla yapıyor bunu ve çoğunlukla eksik yönleri de oluyor. Haricinde çok yetenekli adamlar bile vasata dönüşebiliyor. Ben her zaman gençlerin gelecek adına büyük finansal güç vereceğini düşünüyorum ama gelişim aşamasının bazı kriterleri var. Ya gelişimini sağlayacak hocalar olacak takımda yada takimdaki yıldızlardan çok şey öğrenecekler. Bunun maalesef başka yolu yok. Bu sebeple evet gençlere yatırım tabiki yapmalıyız ama maaş skalası 25-30m Euro da kalırsa ve gençleri yıldızlarla birlikte oynatıp gelistirirsek çok daha verimli olur. Dediğim gibi maaş 25-30m civarı olacaksa sürünmeyizde. Ben bu yönetimin hamlelerimden çok memnunum. İki eksik parça kaldı. Birincisi alternatif oyuncular ikincisi gelecek vaad eden gecler. Bunlarda alınırsa ve maaş skalası 25-30 da kalırsa bence muazzam is yaparız ve zarar etmemiz çok düşük ihtimal.
tahminim gurbetçi vatandaşlar baya aldılar; o yüzden bu devir oluyor olabilir.Ulan herkes bileti satmak için almış herhalde nereye baksam şu bloktan devir edilir yazıyor yazık!
Kombinelerdir her maçta olur öyle şeyler çoğuda dolandırıcıdır
Admin, bu konuda pek çok kişi gibi yanılıyorsun. ACL sakatlığı maalesef futbolun içinde sıkça görülen, en ağır sakatlıklardan biridir. Bu sakatlığa maruz kalan futbolcunun da ameliyattan başka şansı yoktur ki ''Acil'' kategorisine girmez, 'elektif' şartlarda yapılması gereken operasyon yapılmıştır, lakin futbolcu tekrardan form tutamamıştır...Aspirin verilmiş, yahut hiçbir şey verilmemiş olmasının herhangi bir önemi de yoktur...1 senede çat diye oyuncu tutmalıysa Marcao da geldikten 1 sene sonra leşleri oynuyordu.
Bu yaklaşım yanlış.
Morutan ve Cica'dan totalde 10 gelirse nolacak peki; peşin hükümle zarar ettirmişsin.
Luyindama'nın sakatlığı futbolun içinde olan bir sakatlık değil, adam maç esnasında çukura girdi ayağı, bağ koptu aspirin verdiler.
Buna tamamen katılıyorum ama biz başarısızız futbolcu gelişiminde. Yunus bizde kalsa bu performansa ulaşabilir miydi mesela? Gelişim yönünde yetenekli kişileri teknik heyete katabilir miyiz? Altyapıya bu yönde kişiler bulabilir miyiz? Senelerdir ihmal edilen transferden daha mühim bir konu.Bu maliyetli oyuncular gelmesi kafasında ısrar ederseniz 2 sene sonra sürünürsünüz. 4 sene FFP yüzünden süründü takım kolay unutulmuş.
Oyuncu alıp, yetiştirip, geliştirmek ZORUNDASIN! Yoksa iki ileri üç geri devam edersin.
Tecrübe ve dinamizmin yani gençliğin dengede olduğu ve geliştirici hocalarla kadro kurmamız gerekiyor, Avrupa'da da düzenli katılım olmalı. Geliştirici olamamanın temel sebebi hocalar ama durum değişiyor, son 7 senede bence iyi oranda oyuncu sattık. Kuru ile Gedson'u geliştirdik mesela, Marcelo da öyle ama bizim değillerdi, yoksa onlardan kesin para kazanırdık.Buna tamamen katılıyorum ama biz başarısızız futbolcu gelişiminde. Yunus bizde kalsa bu performansa ulaşabilir miydi mesela? Gelişim yönünde yetenekli kişileri teknik heyete katabilir miyiz? Altyapıya bu yönde kişiler bulabilir miyiz? Senelerdir ihmal edilen transferden daha mühim bir konu.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
1 senede çat diye oyuncu tutmalıysa Marcao da geldikten 1 sene sonra leşleri oynuyordu.
Bu yaklaşım yanlış.
Morutan ve Cica'dan totalde 10 gelirse nolacak peki; peşin hükümle zarar ettirmişsin.
Luyindama'nın sakatlığı futbolun içinde olan bir sakatlık değil, adam maç esnasında çukura girdi ayağı, bağ koptu aspirin verdiler.
Oradaki kastım oyuncunun ayağının bastığı noktadaki problem. Buna ben başka bir yerde rastlamadım.Admin, bu konuda pek çok kişi gibi yanılıyorsun. ACL sakatlığı maalesef futbolun içinde sıkça görülen, en ağır sakatlıklardan biridir. Bu sakatlığa maruz kalan futbolcunun da ameliyattan başka şansı yoktur ki ''Acil'' kategorisine girmez, 'elektif' şartlarda yapılması gereken operasyon yapılmıştır, lakin futbolcu tekrardan form tutamamıştır...Aspirin verilmiş, yahut hiçbir şey verilmemiş olmasının herhangi bir önemi de yoktur...
Nasıl 50 milyon? 25-30 civarı değil mi?Maaş bütçesi 50 m euro şu an ne 30u?
Net 30 brüt 50.Nasıl 50 milyon? 25-30 civarı değil mi?
Net 29, vergiler dahil 46.Nasıl 50 milyon? 25-30 civarı değil mi?