Efe Bayraktar
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2018
- 7.839
- 7.722
- 843
sakatlık durumu olmazsa çekinecek birşey yok. 20 yaşında direk 11 çıkar.Bu Becir konusunda çekincem çok fazla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakatlık durumu olmazsa çekinecek birşey yok. 20 yaşında direk 11 çıkar.Bu Becir konusunda çekincem çok fazla.
Scout transferini gercek manada bi gecen sene yaptık. Ondan önce ffp yüzünden zaten oyuncuya bonservis çıkamıyordun.Ee Keramettin Admin o zaman neden sabretmiyoruz? Neden ya bu sene bide yeni hocayla görelim bu adamlari demediler? Maaslarinin göze battigini sanmiyorum. 1 senede oyuncu tutacak diye bir olay yok. Bana orta sahadan itibaren son yıllarda aldığımız scout transferlerinden tutanlari ve tutmayanlarin listesini cikarabilir misin? Ama yabanci olanlari.
Luyindama olayi evet futbol içinde olan bir olay. O adamin memleketi belli değil mi? Hangi sahada top oynadığı vs hersey belli. Sen balta girmemiş ormanlardan adam alirsan başına bunların gelme şansı yüksek. Maçta degil de gidip otobüsün önünü bile kesme olayları kaynıyordu afrikada.
Ben yüksek maliyete karşıyım. Ne olduğu belirsiz evander gibi adamlara 5 6m verecegime belotti alirim.
Hadi sana şunu da diyeyim. Bu sene 5 tane daha boyle adam aldin onlarda tutmadı. Ee nolacak bidaha bu sefer 1mluk scout transferi yapmaya calisacaksin daha da bok adamlar gelecek. Şampiyonluga oynayan bir takimda ilk 11de tecrubesiz max 3 hadi senin hatrina 4 taneden fazla ne verecegi soru isareti yatirimlik adam oynatamazsin. Oynattik gördük tersten zaten
Bu böyle gitmez Türkiye şampiyonu direk şampiyonlar ligine katılabilmeliPlan nedir peki admirim, sürekli cepten vererek ya da gayrimenkul satarak bunu devam ettiremeyeceğimiz ortada
zaten çekincem o Atasakatlık durumu olmazsa çekinecek birşey yok. 20 yaşında direk 11 çıkar.
Kim kiralık bizim adam oBelotti gelirse sezon sonu seferi saplariz yav, kiralik zaten
Twitter taraftari bunu anlamaz önce konferans ile puan toplayip anca 3 4 sene sonra buyuk transferler yapmak lazim eger avrupa olacaksa yoksa batirir klubu.Örnek vereyim.
Seferovice yapılan yatırım net 3.5 m euro. Gomis 1.7 m euro alacak. Belotti'ye de 4 versen net 9 m euro santrafor bölgesine yatırdığın net para olacak, brüt de 15e yakın olur. Ligden maks kazanacağın para 10-15m euro zaten.
Ne için? Sonunda 4 eleme turuyla ŞL ihtimali doğuracak TR lig şampiyonluğu için mi?
nereye çıkıyo? burası dandik isviçre ligine benzemez.sakatlık durumu olmazsa çekinecek birşey yok. 20 yaşında direk 11 çıkar.
Sefer coşar, belotti sıçarsa?
Kim kiralık bizim adam o
sen küçümsüyorsun bence.Seferi cok büyüttük yav
çıkar hocam gustavo henrique felan 11 çıkıyor bu ligdenereye çıkıyo? burası dandik isviçre ligine benzemez.
dogru kararForumdaki fikri yok-ukala-ekabir tiplerden sıkıldım. Bir müddet uzak kalmaya karar verdim. Uzaktan izlemek daha iyi olacak sanırım...
Şu an bence bayağı lider özellikli oyuncularla iyi takım kuruldu. Bunların yanına uygun, potansiyelleri bulmak faydalı olur çünkü diğerleri gençlerin açıklarını zaten kapatacaktır ve gelişimlerine katkı sağlayacaktır.Plan nedir peki admirim, sürekli cepten vererek ya da gayrimenkul satarak bunu devam ettiremeyeceğimiz ortada