Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
scout transferi yapim, parayı katlim öyle olmuyor ki zaten o işler, Avrupa'da bu işi en iyi yapanın hangi kulüp olduğunu düşünüyorsanız açın bakın topluyor 10 tane adam örnek veriyorum 1-2 tanesi sıyrılıyor iyi bir kariyere sahip oluyor, diğerleri oraya buraya kiralanıyor ve sönüp gidiyor zaten.

biz olmayan maddi gücümüz ve olmayan iskelete bir şeyler denedik, uçup kaçamayacakları belliydi zaten. 3'e alayım 33'e satayım öyle basit değil zaten o iş

Mertens tam bi örnek bi karakter...

Bırakın attığı golü yaptığı asisti.. gençlere öğretecekleri bile yeter artar...

Bazı arkadaşlar hala perotti yi falan istemiyorlar şaşkınlık içersindeyim.. lig uzun bi maraton.. daha hakme federasyon bizi doğrayacak falan..

Taş gibi bi kadroya ihtiyacımız var.. perotti de gelsin.. mert müldür de gelsin kaan da gelsin evander de gelsin...

Shomurodov ve Bologna arasındaki anlaşma şimdiye kadar yapılmış gibi görünüyordu, ancak Özbek hala Roma'da ve bu, onun yerine geçecek olan Andrea Belotti'nin gelişini engelliyor. Galatasaray da “Gallo” için sezon başına 4 milyon teklif vermeye hazır.

evet haberler artıyor

Oyuncu alicaz diye başkanı kaptirmisiz.

Maaş bütçesi 50 m euro şu an ne 30u?
50 olmaması lazım. 30 larda diye biliyorum. Bir bakmakta fayda var.
Edit : Eski mesajlara baktım. 50 vergiler ile olabilir ama şöyle birşey var maaş skalasını 15 e filan indirsen anca 30m olacak vergiler ile. 15m maaş ile şampiyon filan olamayız. Mucize olur. Yani 15m max maaş bütçesi ile gençte olsa kadro çok çok zor. O yüzden bence suanki durum gayet iyi zaten maaş 25-30 olsa sıkıntı olmaz diye hesaplar yapmışlardı. Bence sorun yok suan

belottinin fırsat olduğunun farkındayım ama seferovic sakatlanırsa diye bir oyuncuya 4 milyon maaş bağlamazsın

bunun muadili haaland sakatlanırsa diye nuneze de 100 milyon vermektir

Son olarak sürekli yaşlı ve tecrübeli isteyen de isteyebilir ama pandemi döneminde anca Etebo alınabildi, Taylan o dönem başımıza bela oldu mesela. Çünkü orta saha alamadan, para harcayamadan sezona girdik.

Bunu tekrar yaşamak istemiyorsanız, elinizde assetler olmalı.

Almadığımız ya da alamadığımız Hauge ve Lindström şu an hangi seviyelerde açın bakın, doğru oyuncuya gidersen sana kazandırır, en kötü ihtimalde de çok kaybettirmez. Lakin Feg gibi adamlara 5 senede 30 m euro gömersin, toplasan 1 sene top oynar. Geçen sene eleştirdiğiniz rakamı -ki Nelsson o rakamı tek başına çıkaracak-, Feg tek başına kaybettirdi bize..

50 olmaması lazım. 30 larda diye biliyorum. Bir bakmakta fayda var.
Edit : Eski mesajlara baktım. 50 vergiler ile olabilir ama şöyle birşey var maaş skalasını 15 e filan indirsen anca 30m olacak vergiler ile. 15m maaş ile şampiyon filan olamayız. Mucize olur.
Peki reis sen 50 milyon euro harca şampiyon ol, ben bir şey demiyorum daha.

Olamazsan gelecek sene görücem burada neler olacağını.

Genç sprinter kanat oynayabilen forvet lazım.
Bu saatten sonra belotti olur olmaz birsey diyemem ama o noktadan sonra dururuz heralde ancak belotti olsa da ronaldo gelse de şu +3 için muhteşem nokta atışı olabilecek veletler var onları yoklayıp takıma katmak gerekiyor. Oradan çıkaracağın bir sürpriz isim.seneye sana 15 milyon kazandırır.

Son olarak sürekli yaşlı ve tecrübeli isteyen de isteyebilir ama pandemi döneminde anca Etebo alınabildi, Taylan o dönem başımıza bela oldu mesela. Çünkü orta saha alamadan, para harcayamadan sezona girdik.

Bunu tekrar yaşamak istemiyorsanız, elinizde assetler olmalı.

Almadığımız ya da alamadığımız Hauge ve Lindström şu an hangi seviyelerde açın bakın, doğru oyuncuya gidersen sana kazandırır, en kötü ihtimalde de çok kaybettirmez. Lakin Feg gibi adamlara 5 senede 30 m euro gömersin, toplasan 1 sene top oynar. Geçen sene eleştirdiğiniz rakamı -ki Nelsson o rakamı tek başına çıkaracak-, Feg tek başına kaybettirdi bize..
Bence dengeyi korumak önemli, hem scout transferleri hem de kaliteli tecrübeli topçuları bünyemizde bulundurmamız en doğru yöntem. Başarı için olgunlaşmış topçu yatırım için genç oyuncu lazım

Mesela geçen yıl Torreira Oliviera Seferovic olsaydı şuan Morutan mı Yunus mu oynamalı diye düşünüyor olurduk muhtemelen. Full genç yapınca açık örtmeye çalışmaktan iyi yönlerini gösteremediler. Şu kadroda Morutan olsaydı son 30dk oynasa arkasını toplayan abileri sayesinde belki sağ tarafta önemli işler yapabilirdi. İyi özellikleri var geliştirirse önemli oyuncu olabilir şuan kadro tam onun özelliklerini sivriltecek abilerle dolu

Luyindama mi tutan adam? Hani sattik mi ? Bonservisine kaç verdik? Maasi da girdi tâbi. Ne güzel tutmuş ya. Sakatlanmadan şöyleydi böyleydi deme sakatlık futbolun içinde olan bir durum.

Bende scout transferi isterim ama malesef bizde tutmuyor işte tutanlarda hep defans. Bu sene işi şansa birakacak halimiz yok. 2 3 tane adam yeter. Tutmayan cicaldau morutandan 10m zarar ettik. Luyindama yine 10m. Ne vereceğini bildiğimiz adamlarin yaninda yedekten girecek 2 tane düşük maasli dusuk bonservisli adam yeter de artar.
LOL. Sakatlanmasa en az 15 milyona transfer yapacak adam sakatlandığı için tutmamış mı oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt