- 12 Temmuz 2009
- 60.894
- 24.269
- 3.138
Boş futbolcu, boş kulüp, boş taraftar kısaca çöp
Middjtldkeqdoemd diye takım mı olur nmk
Kufur
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş futbolcu, boş kulüp, boş taraftar kısaca çöp
Middjtldkeqdoemd diye takım mı olur nmk
Mertens, ortasaha DEĞİL.Abi deliricem ya , orta saha da düzen nasıl olacak düşünmekten..
Ulan , orta 2 liyi mitzö torreira yapsam , oliviera ölecek.
Torreira oliviera yapsam , emekçi mitzö ölecek..
Bu 3 unu oynarsam, mertens ölecek.
ONLAR ÖLMESİN DIYE 3 LUYE DONSEK , TR DE TUTMUYOR...
Geçen sene de plan o değildi, tecrübelileri alamadılar sonra Feg, Babel'den medet umdular.Scout transferi derken genç oyuncuları kasdettim. Dediğin gibi genç oyuncuların verdiği heyecan başka ben de en çok yunusa hamzaya falan heyecanlanıyorum, ama bizim gibi şampiyonluğa oynaması gereken takımların genç kadroların yetişmesi için gereken zamana tahammülü yok. Bu sebeple bir yandan yarışmacılığı tecrübeli topçularla sağlarken genç oyuncuları bu yapıda yetiştirmeliyiz
mesai degil para harcamak lazımTüzemen mert müldür’e mesai harcaniyor demis
kanka senin seviye her gün daha dibe gidiyor
tam zengin bebesi yahu.Cimbomlunun biri değistirir bidaha
Bence de onu hedeflediler ama en önemli noktayı atlamaları büyük hataydıGeçen sene de plan o değildi, tecrübelileri alamadılar sonra Feg, Babel'den medet umdular.
Kimse full gençten takım kurmaz zaten proje takımı değilse.
Yok yahu kızmıyorum cidden, sadece aynı paydada değiliz.Ya admirim bana kızıyorsunda kızma kötü niyetle yazmadımBen açıkçası fikrimi belirttim. Şu soruya cevap arıyorum. Suanki ve geçen seneki maaş skalası aynı. Geçen sene genclestik olmadı. Bu sene aynı paraya hem genç hem kaliteli yıldızlar neden sorun olsun anlamiyorum. Bunu sorguluyorum