Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.667
- 11.092
- 1.838
sıkılıyorum kanka hayattan zevk almıyorumkanka senin seviye her gün daha dibe gidiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sıkılıyorum kanka hayattan zevk almıyorumkanka senin seviye her gün daha dibe gidiyor
Ali Koç yakında ilan çıkacak ikinci el büyuk takım görmüş futbolcu değerinde alınır diye.
farklı şeyler denesıkılıyorum kanka hayattan zevk almıyorum
Yalniz atladığınız geçen seneki kurla bugün ki kur arasinda 3 kati fark var.Ya admirim bana kızıyorsunda kızma kötü niyetle yazmadımBen açıkçası fikrimi belirttim. Şu soruya cevap arıyorum. Suanki ve geçen seneki maaş skalası aynı. Geçen sene genclestik olmadı. Bu sene aynı paraya hem genç hem kaliteli yıldızlar neden sorun olsun anlamiyorum. Bunu sorguluyorum
Seni uzaktan sevmekForumdaki fikri yok-ukala-ekabir tiplerden sıkıldım. Bir müddet uzak kalmaya karar verdim. Uzaktan izlemek daha iyi olacak sanırım...
Değiştiği anda müdahale edeceğim.Cimbomlunun biri değistirir bidaha
ondan da tırsıyorumfarklı şeyler dene
önerin var mı renktaş alabileceğimiz? hiç duyum yok izleyecek video kalmadı.Nellsonu satıp becir bücürü yerine koycaksak işimiz var. Nellson giderse baba stoper lazım. Bence gitmedende lazımda işte malum yabancı sınırı. Umarım böyle bi hata yapılmaz.
Bekir kim dostumya şu bekiri alırken bi şekilde berkanı heriflere çaksak olmaz mı.
nacho'yu bedava bırakır realönerin var mı renktaş alabileceğimiz? hiç duyum yok izleyecek video kalmadı.
Bizim satış işinde 10-15 seviyelerinden 30 milyon seviyelerine çıkmamız gerekiyor. Vermiyorlarda hadi işine diyebilmemiz lazım.scout transferi yapim, parayı katlim öyle olmuyor ki zaten o işler, Avrupa'da bu işi en iyi yapanın hangi kulüp olduğunu düşünüyorsanız açın bakın topluyor 10 tane adam örnek veriyorum 1-2 tanesi sıyrılıyor iyi bir kariyere sahip oluyor, diğerleri oraya buraya kiralanıyor ve sönüp gidiyor zaten.
biz olmayan maddi gücümüz ve olmayan iskelete bir şeyler denedik, uçup kaçamayacakları belliydi zaten. 3'e alayım 33'e satayım öyle basit değil zaten o iş