Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nellsonu satıp becir bücürü yerine koycaksak işimiz var. Nellson giderse baba stoper lazım. Bence gitmedende lazımda işte malum yabancı sınırı. Umarım böyle bi hata yapılmaz.

Ya admirim bana kızıyorsunda kızma kötü niyetle yazmadım :) Ben açıkçası fikrimi belirttim. Şu soruya cevap arıyorum. Suanki ve geçen seneki maaş skalası aynı. Geçen sene genclestik olmadı. Bu sene aynı paraya hem genç hem kaliteli yıldızlar neden sorun olsun anlamiyorum. Bunu sorguluyorum
Yalniz atladığınız geçen seneki kurla bugün ki kur arasinda 3 kati fark var.

Nelsson çok sağlam oyuncu hem istikrarlı bir performansı var hemde kolay kolay maç kaçırmıyor. Daha 23 yaşında olmasına rağmen 200 maçı var bu muazzam bir sayı cidden. Nelsson ayrıca hem takımla hemde taraftarla tamamen uyum sağlamış bir oyuncu buda büyük avantaj. Yani Nelsson kadroya gözü kapalı yazılabilecek bir oyuncu Omeragic'in bu açıdan Nelsson'un yerini doldurması çok zor olur çünkü sakatlık geçmişi baya kabarık. Nelsson kadar garanti katkı alacağımız bir stoperi bulmamız kolay olmayacaktır. Ne Olsen ne Omeragic ne de Denayer için kesin Nelsson'un yerini doldurur diyemiyorum.

Son düzenleme:
Siyahi kanat, görece kendini ispatlamış. Bir stoper oviclerden bir de potansiyelli forvet ile kapatip sezonu önümüze baksak tatlı olur

Capitano
Dubios - Nelsson - Bardakci - PVA
Mitdsjo - Torreira
Yunus - Mertens - Kerem
Seferovic

Okan
Boey - Metehan - Emin - Kazim
Oliviera - Berkan
Baris - Akbaba - Nelson
Bozok

nelsson'u bu sezon elimizde tutmak en mantıklısı gibi duruyor, ondan gelecek paraya da sokayım stoper yok kalmamış abicim. liglerde basladı bu dakikadan sonra kaliteyi üste çekecek bi stoper zor bulunur. maceraya gerek yok

Omeragic ve penetra ıcın güzel şeyler yazıyorlar makul fiyatlarla ikisi de gelsin

scout transferi yapim, parayı katlim öyle olmuyor ki zaten o işler, Avrupa'da bu işi en iyi yapanın hangi kulüp olduğunu düşünüyorsanız açın bakın topluyor 10 tane adam örnek veriyorum 1-2 tanesi sıyrılıyor iyi bir kariyere sahip oluyor, diğerleri oraya buraya kiralanıyor ve sönüp gidiyor zaten.

biz olmayan maddi gücümüz ve olmayan iskelete bir şeyler denedik, uçup kaçamayacakları belliydi zaten. 3'e alayım 33'e satayım öyle basit değil zaten o iş
Bizim satış işinde 10-15 seviyelerinden 30 milyon seviyelerine çıkmamız gerekiyor. Vermiyorlarda hadi işine diyebilmemiz lazım.
En az parlayan ve teklif gelen oyuncuyu 15 seviyesinde satmamiz lazım misal az buçuk oynayıp devamliligi olsa boey, mustafa muhammed gibi.
Biraz marka seviyesine önem vermekten geçiyor buda.
Scout transferine gelirsek 6 milyona cicaldau değil 8 milyona gedson almak gibi doğru kararlar vermemiz gerekiyor. Cicaldau leş kotu demiyorum benim hala beklentim var futbol koklayan burnum gam italya ligi futbolcusu diyor bana. Bir miktar o da çizgisinde devamlilik sağlasa, romanya seviyesindeki o rahat paslaşmayı sağlasa 13 milyona uğurlarız diyor bana.
Birde yatırım konularını doğru planlamak gerekir, 19 yaşında potansiyel bulup kaçırmayacaksın yurtdışı kiralayıp bazen hiç takıma gelmeden oradaki performansla satış yapmak gerekiyor.
Bu dediklerim mevcut scout yöntemi ve ekibiyle maalesef olmaz. Üyelik al biz scoutluk yapıyoruz diye dolanmak yanlış. Bu işi biraz yapay zeka biraz da data analiz uzmanları ile birlikte lisans ve lisansüstü seviyesinde akademik dünya paydaşlığıyla yaparsak o üyelik aldığımız yerleri daha verimli kullanacağımızı düşünüyorum.

Batsuayi icin chelsea 6-7 milyon istiyomus.fbahcem 6 milyona alir,4 milyona aldik der

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt