Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi deliricem ya , orta saha da düzen nasıl olacak düşünmekten..

Ulan , orta 2 liyi mitzö torreira yapsam , oliviera ölecek.

Torreira oliviera yapsam , emekçi mitzö ölecek..

Bu 3 unu oynarsam, mertens ölecek.

ONLAR ÖLMESİN DIYE 3 LUYE DONSEK , TR DE TUTMUYOR...

bize potansiyelli kaleci de lazım. şu arkadaş fena degil gibi.

30BF94F4-A6CC-4D43-A9CD-ADF477BE6E3A.webp

becir'in bu sezon oynadıgı maçların bi özetine bakiyim dedim de, birinde 3-0 diğerinde 2-0 yenilmişler, 4 numaralı oyuncu becir, biraz gevşek bi oyuncu. becir pek hoşuma gitmedi 90dk izlemek lazım da bunların oynadığı topta sıkıcı izlenmez. umarım kötü çıkmaz

Abi deliricem ya , orta saha da düzen nasıl olacak düşünmekten..

Ulan , orta 2 liyi mitzö torreira yapsam , oliviera ölecek.

Torreira oliviera yapsam , emekçi mitzö ölecek..

Bu 3 unu oynarsam, mertens ölecek.

ONLAR ÖLMESİN DIYE 3 LUYE DONSEK , TR DE TUTMUYOR...
Mertens, ortasaha DEĞİL.
False 9 veya genellikle sol açık ama ortasaha DEĞİL.

Scout transferi derken genç oyuncuları kasdettim. Dediğin gibi genç oyuncuların verdiği heyecan başka ben de en çok yunusa hamzaya falan heyecanlanıyorum, ama bizim gibi şampiyonluğa oynaması gereken takımların genç kadroların yetişmesi için gereken zamana tahammülü yok. Bu sebeple bir yandan yarışmacılığı tecrübeli topçularla sağlarken genç oyuncuları bu yapıda yetiştirmeliyiz
Geçen sene de plan o değildi, tecrübelileri alamadılar sonra Feg, Babel'den medet umdular.

Kimse full gençten takım kurmaz zaten proje takımı değilse.

Ya admirim bana kızıyorsunda kızma kötü niyetle yazmadım :) Ben açıkçası fikrimi belirttim. Şu soruya cevap arıyorum. Suanki ve geçen seneki maaş skalası aynı. Geçen sene genclestik olmadı. Bu sene aynı paraya hem genç hem kaliteli yıldızlar neden sorun olsun anlamiyorum. Bunu sorguluyorum
Yok yahu kızmıyorum cidden, sadece aynı paydada değiliz.

Benim beklentim şu :

- Düzenli Avrupa
- 3 lider oyuncu en az
- 3-4 satılabilecek oyuncu, genç olmak zorunda değil
- kalan 3-4 de hedeflere göre o sezon.

Bu yapıyı tutturup alt yapıdan da rotasyonu oluşturmak.

Tabii ki zor o yüzden gerekli eklemeler için de ya Avrupa gelirini ya da asset satışlarının gelirini kullanmak. En temeli sürdürülebilir olmak.

Şu sezon 15 m euro Avrupa gelirimiz olsa, sponsor geliri de artardı, oyuncular daha az para isterdi, eldekiler daha çok para ederdi vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt