Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyi 100 m euroyada satılsa 8 e alınması yanlıştı çünkü riskti,mesela boey patladı gibi ama 1e alındı doğruydu hatta ozornla jesede doğruydu,nelsonda doğruydu ama cicaldu yanlıştı,brumada yanlıştı zamanında telles doğruydu,marcao doğruydu ama morutan yanlıştı,asunçao bile doğru hamleydi ama ismen yanlıştı

Plan nedir peki admirim, sürekli cepten vererek ya da gayrimenkul satarak bunu devam ettiremeyeceğimiz ortada
Bence plan belli renktaş

Öncelikle umarım doğrudur diye belirteyim de

Geçenlerde bir haber paylaşılmıştı

Haberin içeriği şöyleydi;
Erden Timur, Bayern'in altyapı hocaları ile GS altyapısı için görüşme yapacak

İşte bizi kurtaracak olan hamle bu olacaktır

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nelsson bize gelmeden önce hem ŞL hem UEL son 8ini oynamıştı. Hani tek geçmişi Dan ligi de değildi.

evet tanınan bilinen bir oyuncuydu bayağı tecrübeliydi, crystal palace'ın kapısından dönmüştü. luyindama'da ki gibi bir sakatlık yaşamazsa her türlü 20-25 civarlarına gelecek sezonlarda da satılabilecek bir oyuncu Nelsson. 1 sezon daha tutulmalı şuan, piyasayı alt üst ettim Nelsson'u yollayıp yerine kuşkusuz koyabileceğimiz genç bir stoper adayı göremedim ben. Genç potansiyelli bir stoperi şuan alıp 1 sezon rotasyonda tutup, seneye Nelsson'u satarsak o alınan oyuncuyu monte edebiliriz. onun dışında şuan Nelsson'u yollamak macera başka bir şey değil bence

Yayın geliri şampiyonluk primi şuan ki kurla 2 milyon dolar civarı önümüzdeki yaza kaça düşer kimbilir. Bir seferovic'i bile karşılayamıyoruz şampiyon olursak.
O şampiyonluk primi reis. Totalde 180 milyon falan kazanabiliyoruz sanırım ama emin de değilim.

Yani Omegaric gibi bir profilin yerine nispeten daha tecrübeli olduğu için geçen isimler arasında bana en mantıklısı o geldi. Aslında en mantıklısı tecrübeli büyük taķım tecrübesi de olan bir stoper gelsin rotasyona da genç birini alalım.

Nelsson biraz küçümseniyor sanki hız,kafa topu,cesaret her ne ararsan var Nelsson'da, bu sezon zaten Marcao'dan çıktık, Nelsson'dan çıkmamalıyız. Şuana kadar yaptığımız tüm hamleler boşa gidebilir patlak bir defans kurgusuyla. ateşle oynuyoruz gibime geliyor bu nelsson'un satışı muhabbetinde

evet tanınan bilinen bir oyuncuydu bayağı tecrübeliydi, crystal palace'ın kapısından dönmüştü. luyindama'da ki gibi bir sakatlık yaşamazsa her türlü 20-25 civarlarına gelecek sezonlarda da satılabilecek bir oyuncu Nelsson. 1 sezon daha tutulmalı şuan, piyasayı alt üst ettim Nelsson'u yollayıp yerine kuşkusuz koyabileceğimiz genç bir stoper adayı göremedim ben. Genç potansiyelli bir stoperi şuan alıp 1 sezon rotasyonda tutup, seneye Nelsson'u satarsak o alınan oyuncuyu monte edebiliriz. onun dışında şuan Nelsson'u yollamak macera başka bir şey değil bence
Bence şu an Nelsson seviyesinde genç bir stoperi 7ye alamayız geçen sene iyi almışız cidden ki 7yi stopere gömmeye karşıydım ben.

Erakovic denilen çocuk var işte alabileceğimiz ve Avrupa oynayan, ona da kaç isterler muamma.

Gomis pres falan yapmıyo yapıyo gibi gözüküyo sadece sen gibiler pres yapıyo sansın diye ki yutturmuşta böyle yazdığına göre,zaten fiziken bitik olmasa 2.fw aramazdık antalya maçındada 89da değil 45te girerdi

Mohameddede fizik var beyin yok gomisle tam tersi,gelmedende yazdım bizde oynarkende,maçlık parlıyodu bazen

Sen benim mesajlarımı takip et üstat en geç seneye e-pro lisans sahibi olacak seviyeye gelirsin
Hade lan ordan

Nelsson biraz küçümseniyor sanki hız,kafa topu,cesaret her ne ararsan var Nelsson'da, bu sezon zaten Marcao'dan çıktık, Nelsson'dan çıkmamalıyız. Şuana kadar yaptığımız tüm hamleler boşa gidebilir patlak bir defans kurgusuyla. ateşle oynuyoruz gibime geliyor bu nelsson'un satışı muhabbetinde
Kesinlikle. Direk iskeleti bozmuş gibi oluyoruz.Lig başladıktan sonra böyle bir risk alınmaz. Ama işte gitme ihtimali de var sonuçta.

Bence şu an Nelsson seviyesinde genç bir stoperi 7ye alamayız geçen sene iyi almışız cidden ki 7yi stopere gömmeye karşıydım ben.

Erakovic denilen çocuk var işte alabileceğimiz ve Avrupa oynayan, ona da kaç isterler muamma.

bizim şuan stoper konusunda tek yapmamız gereken Nelsson'u takımda tutup, Erakovic tarzı(oyuncuyu bilmiyorum) potansiyelli bir stoperi kadromuza katmak. Erakovic yedek oyuncu olabilecek maliyetlerde değildir diye zannediyorum, milli takıma da çağırılmış, Yalnız max. 5-6m euro bons. olacak şekilde potansiyelli bir stoper çekilebilir bence, eğer Luyindama'ya 2-3m teklifler varsa geçen öyle haberler dolaşıyordu

Yok be renktas naaptin geçen seneki kur ile şimdiki arasinda yüzde 60-70 fark var. Ağustos eylülü baz alırsak. Yinede evet ciddi fark ama 15m maaş olması lazım o zaman hatta kuruda hesaplarsan 7-8m maaş bütçesi olması lazım. Yani cidden soruyorum o zaman bu takım küme düşer. Nasıl olcak ki? Hadi 10m maaş bütçesi ayarladın. Yani şampiyon filan asla olamazsın. Yöneticilerde bu sorunu çözmüştür diye düşünüyorum. Projeler var. Onlar gerçekleştiğinde kasada fazladan kalacak paradan bile bahs ediyorlar. Ayrıca Marcao dan en az 12 geldi. Nelsonda gidecek gibi. Yani şuan bu kadronun içine bir kaç tane daha genç atarsan parlatırsan çıkıyor bu paralar. E elinde hali hazırda Yunus ve Kerem var. İkisine 20m desen ölü fiyat yine batmıyosun. Yani bukadar risk almazsan o takımın ismi Galatasaray olmaz. Bende Ajax gibi Porto gibi olalım isterdim ama bu sence ne kadar mümkün. Taraftar sabr etmez. Oyuncunun tr ye gelmesi ayrı dert. Gelişimi sağlayacak hocalar. Önce yarışmacı bir takım sonrada alt yapı ve gelişim projelerini gerçekleştirirsen olay çözülür ama ciddi büyük futbol aklı lazım. Ve Türklerle yapamazsın bunu yabancı bu işi bilenler lazim.
Geçen sene eylül ayında dolar kuru 8 civarıydı euro'yu hatırlamıyorum ama oda genelde 1,5-2 arası üst seviyede olduğu için 9,5-10 civarıdır şuan günümüzde kur 18'e dayandı. Birde bu sezonki yayın geliri de düştü bir şampiyonluk 2 milyon dolar şuan ki kurla yaza kaç olur kimbilir. Şuan türk klübllerini asıl batıran maaşdır her zaman yüksek bonservis klübleri batırmaz ama bir oyuncuya 4 verip karşılığını alamayınca klübler batmaya mahkum oluyor.

gecen gun tarık muharemovic diye bir cocugun konusunu actım. juventus altyapısından. duymus muydun adını? ben bayagı begendim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt