Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah şunu kaçırmışız.

"Bugün Sevilla'da Rafa Mir ve En Neysri patlama yapmadığı sürece pazarlanabilir oyuncu bulunmuyor. Bu sebeple kulüp Danimarkalı Nelsson'da ısrarcı. Ya da bazı altyapı oyuncularının parlaması gerekiyor. Ancak Lopetegui'nun altında bu zor."
Şu yorumda hoşuma gitti.

"Senin tweetini okuduktan sonra Galatasaray olsaydım 5 milyon daha isterdim. 30 milyon. Sevilla bu gece kaybederse 5 milyon daha yükseltir ve parası olan ancak stoperi olmayan Sevilla'dan Nelson için 35 milyon talep ederdim."

Sabah şunu kaçırmışız.

Bugün Sevilla'da Rafa Mir ve En Neysri patlama yapmadığı sürece pazarlanabilir oyuncu bulunmuyor. Bu sebeple kulüp Danimarkalı Nelsson'da ısrarcı. Ya da bazı altyapı oyuncularının parlaması gerekiyor. Ancak Lopetegui'nun altında bu zor.
Şu yorumda hoşuma gitti.

Senin tweetini okuduktan sonra Galatasaray olsaydım 5 milyon daha isterdim. 30 milyon. Sevilla bu gece kaybederse 5 milyon daha yükseltir ve parası olan ancak stoperi olmayan Sevilla'dan Nelson için 35 milyon talep ederdim.

Oysaki cikis maddesi var

Sabah şunu kaçırmışız.

Bugün Sevilla'da Rafa Mir ve En Neysri patlama yapmadığı sürece pazarlanabilir oyuncu bulunmuyor. Bu sebeple kulüp Danimarkalı Nelsson'da ısrarcı. Ya da bazı altyapı oyuncularının parlaması gerekiyor. Ancak Lopetegui'nun altında bu zor.
Şu yorumda hoşuma gitti.

Senin tweetini okuduktan sonra Galatasaray olsaydım 5 milyon daha isterdim. 30 milyon. Sevilla bu gece kaybederse 5 milyon daha yükseltir ve parası olan ancak stoperi olmayan Sevilla'dan Nelson için 35 milyon talep ederdim.

Cekme ogul bizi begenmezler
isp gazeteci demiş ki ilerde el nesyri ve rafa mir dışında satılacak topçu yok neredeyse. bu yüzden nelsson da israr ediyorlar

Yusuf yazici cengiz ünder mert müldür paketi yapmak imkansizmi? Bence uzun vadeli basari istiyorsak kaliteli türkleri almaliyiz 2000 ruhu anca böyle yakalanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt