- 4 Ağustos 2009
- 90.234
- 71.196
- 5.188
Marçialpl den kanat forvet kim var ki bize gelecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marçialpl den kanat forvet kim var ki bize gelecek
Cok boş bir oyuncu. Sadece hayvan gibi kas yapmasıyla gündem yaptı. 0 yetenek.Adama Traore gelse muhteşem olmaz mı sözleşmesi 1 sene kalmış
Bizim ülke futbolunda yetenek yok o fizikle kaleye kadar stoperleri sokarCok boş bir oyuncu. Sadece hayvan gibi kas yapmasıyla gündem yaptı. 0 yetenek.

SiuuuuuuuuuuuuRonaldo geliyor demek ha
Sabah şunu kaçırmışız.
Bugün Sevilla'da Rafa Mir ve En Neysri patlama yapmadığı sürece pazarlanabilir oyuncu bulunmuyor. Bu sebeple kulüp Danimarkalı Nelsson'da ısrarcı. Ya da bazı altyapı oyuncularının parlaması gerekiyor. Ancak Lopetegui'nun altında bu zor.
Şu yorumda hoşuma gitti.
Senin tweetini okuduktan sonra Galatasaray olsaydım 5 milyon daha isterdim. 30 milyon. Sevilla bu gece kaybederse 5 milyon daha yükseltir ve parası olan ancak stoperi olmayan Sevilla'dan Nelson için 35 milyon talep ederdim.
El Ghazipl den kanat forvet kim var ki bize gelecek
Sabah şunu kaçırmışız.
Bugün Sevilla'da Rafa Mir ve En Neysri patlama yapmadığı sürece pazarlanabilir oyuncu bulunmuyor. Bu sebeple kulüp Danimarkalı Nelsson'da ısrarcı. Ya da bazı altyapı oyuncularının parlaması gerekiyor. Ancak Lopetegui'nun altında bu zor.
Şu yorumda hoşuma gitti.
Senin tweetini okuduktan sonra Galatasaray olsaydım 5 milyon daha isterdim. 30 milyon. Sevilla bu gece kaybederse 5 milyon daha yükseltir ve parası olan ancak stoperi olmayan Sevilla'dan Nelson için 35 milyon talep ederdim.
isp gazeteci demiş ki ilerde el nesyri ve rafa mir dışında satılacak topçu yok neredeyse. bu yüzden nelsson da israr ediyorlar
Seneye yabancı kuralı kalkıyorYusuf yazici cengiz ünder mert müldür paketi yapmak imkansizmi? Bence uzun vadeli basari istiyorsak kaliteli türkleri almaliyiz 2000 ruhu anca böyle yakalanabilir.
Yunus var Hocam cengiz kalsinYusuf yazici cengiz ünder mert müldür paketi yapmak imkansizmi? Bence uzun vadeli basari istiyorsak kaliteli türkleri almaliyiz 2000 ruhu anca böyle yakalanabilir.
Ocakta biter bu transferBugünkü mağlubiyetten sonra harekete geçen Monchi Nelsson için yaptığı teklifi revize etti ve 100.000 euro artırdı.
Forumda yine sıcak saatler yaşanıyorBir dalga yedik yine hayirlisi