Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Ben metin oktayi statta izleyen adamim biraz terbiyeli konus!!!!gomis'i hic izlemedin galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben metin oktayi statta izleyen adamim biraz terbiyeli konus!!!!gomis'i hic izlemedin galiba
statta bisey göremezsinBen metin oktayi statta izleyen adamim biraz terbiyeli konus!!!!

Yok mu premier ligde gözden düşmüş kanat veya kanat forvet.Yada altyapidan cikan ciğersiz kanat.
Haber alamıyorlardır Erden Timur Griliş olayından sonra bir daha haber vermezElalemin muhabiri 36 saattir baskı yapıyor yazarken, bizdeki muhabirler oyuncunun o’su gündemde yok diyip tepki görünce de yok böyleyiz yok şöyleyiz der.
Sorsak bu işin üstatları, zirve noktaları kendileridir elbette, yersen.
oliveira?
Midso ilk 11 olur mu dersin. Bir maç daha kötü oynarsa olabilir. Şuanda bişey diyemiyorum ama bence toparlar. İyi bir pasöroliveira?
Midso ilk 11 olur mu dersin. Bir maç daha kötü oynarsa olabilir
Noni madueke gibi atletik sol ayaklı bir herif istiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bayern Munih şeref yoksunu bir camiadır.
Valla renktas olamaz diyemiyorum ama oliviera patlasinda istemem. Uyum sorunu bence bide form tutması lazım. Hak dersen Antalyaspor maçına göre midso ama kim daha çok heyecan veriyor oliviera. Hocada kararsızdır benceBence Milfö ilk 11 olur, daha dinamik ve cigersiz belli
Oyuncudan çıkmak ve oyuncu çekmek eylemlerini kullananlara saplıcaz bundan sonra. Yeter lan