Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en tehlikeli yorumlar bunlar.
siz onu uc mac sonra gorun.
siz onu on numara oynarken gorun.
siz onu falancayla birlikte gorun.
boyle boyle sezon gecer.

Daha durun bismillah adam bir tane resmi maça çıktı. Tamam belki temposuz, yavaş bir futbolcu ama Riera, Selçuk İnan gibi futbolcuları unutmayın. Bu adamlar da Sergio gibi temposuz ve yavaş futbolculardı ama top tekniği ve zekalarıyla kaç sezon başarılı oldular. Yeri geldiğinde Feghouli bile yürüye yürüye oynayarak bu ligde maç kazandırabiliyordu. Yapılan kontrat biraz uzun olmuş, o ayrı. Keşke iki yıllık yapsalarmış. Onun dışında alternatifin de mevcut. Midtsjo gibi tempolu, mücadeleci ve istikrarlı bir box to box orta sahamız var.

Düşünsenize.
Kadıköy derbisi... Dakika 90'5
Durum 0:0

Ve Mertens Gol atıp, böyle bir sevinç yapıyor

muerte-segura.gif

Linc edeceksiniz beni af edin, ama malesef agir cöp 4 sene sac bas yoldurcak ve maliyeti cok yüksek 2,75m ne demek herif hayati boyunca ordan oraya kiralanmis dikis tutturamamis, panik transferi oldu
Her gittigi takimda 1 sene oynamis 10 senede 8 takim degistirmis adama 4 senelik sözlesme yapmak gercekten büyük cahillik

Oliveira'nın performansının eleştirilmesinin bir sebebi de Berkan ve Emre Akbaba'nın payı olduğunu da unutmayın adam Antalya deplasmanında tek başına orta sahaya hükmetmeye çalıştı. Yarın Mitso ile izleyince farkı anlayacaksınız.
Taylanin kötü olmasinida berkana cikildau a baglayalim ozaman. Yaptigi pas hatalari ve mücadele etmemesinin yaninda oynayan oyuncularla pek alakasi yok bence birde cok agir bir oyuncu.midsö cok az süre aldi ama daha faydali olacagini hemen görüyorsun bence

Oliveira yi anca ic saha maclarinda kullanirsin yarin mesela sov yapabilir ama antalya alanya konya deplasmanlarinda yoklari oynar orta saha cöker

Aynen öyle rtas, Inallah az cok toparlar ne diyim artik olan oldu belki 1-2 sene sonra bi arap kulübü filan alir kurtuluruz

Tek derdimiz Sergio Oliviera olsun be. 5 milyonluk kazıklardan 2,5-3 milyonluk kazıklara düşmüş oluruz en kötü. Ama bence kazık falan değil. Bol bol şans bulacaktır 5 değişiklik kuralının olduğu yerde. Özellikle topu tutmak istediğimiz maçlarda. Atıyorum Gaziantep deplasmanı... 2-1 öndeyiz. At 75'te oyunu soğutsun. Ben beğendim ilk maçta bu arada. Miçö daha çok katkı verdi elbette ama bence Oliviera da fena değildi. Topu aldığında ayağına "Ben topçuyum" diyordu adam. Bir oynasın bakalım Torreira reisle. Onun da dışında bence arkasında Torreira varsa ciddiyim Taylan ve Berkan ile bile çok maç kazanabilir bu takım. Taylan da Berkan da 6 değil. Ama biz bu adamları zorla 6 oynattık. Oyuna girdikten sonra Miço varken Taylan 8 oynadı ve benim Taylan ve Berkan hakkındaki yorumlarım bellidir ama Taylan'ı bile nötr buldum. Fena değildi. 6 numara değil Miço ama 6 da oynayabiliyor. O meziyetlere sahip ve yıllar sonra gözümüz 6 performansı gördü. Şimdi tabii şöyle de bir avantajımız var. Miço 6 oynayabilen 8 numara eyvallah da Torreira da 8 oynayanilen 6 numara. İnanılmaz uyumlu bir ikili olur bu. 4-3-3 oynasak mesela Oliviera-Miço ve Torreira ile bence yine anasını ağlatırız etrafın. Her türlü esnekliğe sahibiz daha şimdiden. Ve daha yıldız geleceği söyleniyor. İnsanın ağzı ister istemez sulanıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
trabzonda trezeget ve visca durdugunda abdulkadir uzaktan şutla maç alıyor.yarın bunu enis bardhi yapacak.bizde kim var? yunus ve keremden başka kanatta?
Bardhi, Abdülkadir orta saha oynattıkları isimler. Bizde Mertens, Olivera var. Kanat için de takviye gerektiğine katılıyorum. Bize şu an Belotti değil ileri 4'lünün her yerini yedekleyebilecek adam lazım ve Luyindama satılabilirse bir ihtimal stoper ve bu isimler mümkünse maaşı düşük, genç oyuncular olmalı.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt