Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek derdimiz Sergio Oliviera olsun be. 5 milyonluk kazıklardan 2,5-3 milyonluk kazıklara düşmüş oluruz en kötü. Ama bence kazık falan değil. Bol bol şans bulacaktır 5 değişiklik kuralının olduğu yerde. Özellikle topu tutmak istediğimiz maçlarda. Atıyorum Gaziantep deplasmanı... 2-1 öndeyiz. At 75'te oyunu soğutsun. Ben beğendim ilk maçta bu arada. Miçö daha çok katkı verdi elbette ama bence Oliviera da fena değildi. Topu aldığında ayağına "Ben topçuyum" diyordu adam. Bir oynasın bakalım Torreira reisle. Onun da dışında bence arkasında Torreira varsa ciddiyim Taylan ve Berkan ile bile çok maç kazanabilir bu takım. Taylan da Berkan da 6 değil. Ama biz bu adamları zorla 6 oynattık. Oyuna girdikten sonra Miço varken Taylan 8 oynadı ve benim Taylan ve Berkan hakkındaki yorumlarım bellidir ama Taylan'ı bile nötr buldum. Fena değildi. 6 numara değil Miço ama 6 da oynayabiliyor. O meziyetlere sahip ve yıllar sonra gözümüz 6 performansı gördü. Şimdi tabii şöyle de bir avantajımız var. Miço 6 oynayabilen 8 numara eyvallah da Torreira da 8 oynayanilen 6 numara. İnanılmaz uyumlu bir ikili olur bu. 4-3-3 oynasak mesela Oliviera-Miço ve Torreira ile bence yine anasını ağlatırız etrafın. Her türlü esnekliğe sahibiz daha şimdiden. Ve daha yıldız geleceği söyleniyor. İnsanın ağzı ister istemez sulanıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Saygi duyarim fikrine rengim, ama bence antalya macinda cok kötüydü her topu kaybetti ve cok pas hatasi yapti. Topu da tutar oyunu sogutur diye kabiliyet görmüyom, cok yavas ve agir topcu. yasi 30 ilerde daha cok cökecek, kaplumaga gibi dolascak orta da. Ben hic begenmedim. Midtsjö-Torreira ya zaten kimse bise diyemez ikiside kesinlikle nokta transferi, yönetimi tebrik etmek lazim. Tercihim ilk 11 icin Midtsjö. Herif box to box oynuyor hem defansif hem ofansif olarak iyi tam iki yönlü adam, takimi rahatlatir. Bu Adamdan daha cok verim alacaz.

Gedsonu alacaktik hala sinirleniyorum o olaya, Gedson-Torreira düsünsene ligin en iyi orta saha ikilisi olurdu bide önüne Mertensi koy otur keyifle izle..

Bardhi, Abdülkadir orta saha oynattıkları isimler. Bizde Mertens, Olivera var. Kanat için de takviye gerektiğine katılıyorum. Bize şu an Belotti değil ileri 4'lünün her yerini yedekleyebilecek adam lazım ve Luyindama satılabilirse bir ihtimal stoper ve bu isimler mümkünse maaşı düşük, genç oyuncular olmalı.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belotti demir yumruktur. Rakiplere son darbeyi indirmektir. Gereklidir. Ama rasyonellikten ziyade duygusal bir hamledir de aynı zamanda. Sıkıntı yok Belotti'ye verilecek maaştan zarar gelmez de bize yerli topçu lazım yerli. Kanatta yedeğe hadi yabancı aldın diyelim. İleriye de Belotti çektin. Kanat rotasyonun Kerem Barış Alper yabancı kanat ve Yunus oluyor. O yabancı kanadı oynatmak için mutlaka ya altyapı topçularından yararlanacağız ya da stopere Nelsson yerine yerli çekeceğiz. Abdülkerim-Kaan Ayhan ikilisi bence lig için yeterli olur eğer Nelsson gidiyorsa. Seneye de serbestlik gelecek gibi artık. İşte o zaman Kerem ve Abdülkadir'in satılıp 9 ya da 10 yabancılı bir ilk 11 ile kafamız rahat eder.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
sen sergioyu bize gelmeden önce izliyor muydun

Cok izledigim yok, CL maclarinda izledim bir kac kere denk geldiginde. Zaten herif tüm kariyer boyunca ordan oraya kiralanmis, her sezon baska kulübte.

Iyi futbolcu kendini ve kalitesini hemen belli eder, alisma veya adapsyon süreci falan filan bos yok öyle bisey. Izledim ve hic begenmedim. Insallah ilerde yaniltir beni.

arkadaşlar oliveyra konusunda yarınki maç kriter olabilir. yanında eli ayağı düzgün topçular varken set oyununda neler yapıyor görmek lazım.

top ayağına yakışıyor, teknik var belli. cicaldau gibi sinmeyip setlerde liderliği eline alırsa iç sahada çok fayda sağlar.

Cok izledigim yok, CL maclarinda izledim bir kac kere denk geldiginde. Zaten herif tüm kariyer boyunca ordan oraya kiralanmis, her sezon baska kulübte.

Iyi futbolcu kendini ve kalitesini hemen belli eder, alisma veya adapsyon süreci falan filan bos yok öyle bisey. Izledim ve hic begenmedim. Insallah ilerde yaniltir beni.

oradan oraya kiralanması kötü topçu olduğu için değil , portonun kadro kurgusuyla ilgili bi durumdu

adamı yeterince görmeden fikir sahibi olma bence ama sen bilirsin..

Antalyanın 40 derecesindeki nemli havaya göre oyuncu kötülemem. O gün mesela Seferovic de sönük kaldı. Oliveira’da ama hoşuma giden, adam saklanmıyor, sorumluluk alıyor. Antalya maçında çok pas hatası yapsada, benim için o bahsettiğim sorumluluk kısmı çok önemli. Yarın öbür gün o paslar yerini bulursa vazgeçilmez olur. Mesela en iyi örnek; Cicaldau, sorumluk almaktan kaçıyor. Rakip oyuncunun arkasında saklanır, yeterki top bana gelmesin, hatayı başkaları yapsın. Mesela bu özellik yaşının genç olmasına rağmen Hamza Akman’da da görüyorum.

Oliveira yi anca ic saha maclarinda kullanirsin yarin mesela sov yapabilir ama antalya alanya konya deplasmanlarinda yoklari oynar orta saha cöker
Oliviera büyük beklentiler ile alındı... Ama bence Fredrik-Lucas daha iyi bir OS Tandemi olur....hele önde Yunus-Mertens-Kerem gibi full ofansif bir 3lu ofansif OSler ile.

İsterlerse sahura alsınlar şampiyonluğumuzun önünde kimse duramaz bu saatten sonra

Dursun iktidarı bağlamış şampiyonluk sözü almıştır peşkeş arazi karşılığı(görevde kalması şar,görevde kalması içinde şampiyon olması şart)

Dedi al cevapla

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Samet Nalbant lan o isimleri karistirma bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt