- 13 Ekim 2014
- 108.708
- 58.376
- 4.588
@Keramettin TANRIVERDİ mactan sonra space var mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş gerçekten nasıl çalıştığını bilemeyiz. Belki yönetim menajer transferi yapıyordur, biz scout transferi sanıyoruzdur. Veya scout ekibi öneride bulunuyordur ama yönetim almıyor/hoca istemiyordur. Bilemeyiz.Ben bu emre utkucana cok pis kuruldum
Ne guzel dunya ya
Herif real life fm oynayacak
Senelik ekibiyle 300 k € kazanacak
Aldirdigi 30 topcudan 3u tutacak
Ve bu herif hala scoutun basinda
Yeminle surada bir 10 kisilik konsorsiyum kursak beleşe daha iyi is cikaririz
Atabilir ona diyecek bi şeyim yok ama aldıkları maaş farkı da var.Bi de sen de Seferovic kalitesinde diğer takım arkadaşlarını oynatan da bi forvetin var.Belotti için o maaşlar bize lüx reis..
Menajerlerle de iş pişiriyor mudur dersin? Evander gibi öneriler beni suphelendiriyor.
O istediği maaşla tabii ki öyle görürürüz reis.Az bi maaşa gelse hayır demeyiz ki o az maaşa da gelmez.O maaşı verdiğimiz golcü forvet Gomis'in ilk zamanları gibi goller atmalı.Görüşüne saygı duyuyorum reis ama Gomis giderse veya yabancı bi golcü illa ki alınacaksa Belotti'den az maliyetli bi golcü alınmasını isterim.Mertens de var beraber oynayabilecek..Lüks kısmına bir şey demiyorum renktaş. Orası öyle. Ancak Belotti’ye Serdar Dursun muamelesi yapıyorsunuz. Sefer-Gomis Antalya maçını getirdi sana. Belotti-Sefer görebiliriz. Sefer-Gomis 38 maç çıkaramaz.
Renktaş gerçekten nasıl çalıştığını bilemeyiz. Belki yönetim menajer transferi yapıyordur, biz scout transferi sanıyoruzdur. Veya scout ekibi öneride bulunuyordur ama yönetim almıyor/hoca istemiyordur. Bilemeyiz.
Gelen tüm yönetimler de görevde tuttuğuna göre orada iyi bir bilgi birikimi ve çalışma var diye düşünüyorum.
Photosopla blastoisi boya.gs li pokemon yok
9 iyi yine Renktaş geçen spor kanalında 10-15 teklif var diyorlardıBiriside Atletico crespo'ya 9 milyon euro verdi satmadık demiş![]()
photoşop kullansam profil fotom The Great Hilmi mi olurdu?Photosopla blastoisi boya.
Ben bu mustafayı gs li sanıyordum bizim scout ekibinde çalıştı diye adam bjk'liymiş. Şok oldumMustafa acik acik soyledi volede
Her transfer elimizin altindsn geciyor diye
O istediği maaşla tabii ki öyle görürürüz reis.Az bi maaşa gelse hayır demeyiz ki o az maaşa da gelmez.O maaşı verdiğimiz golcü forvet Gomis'in ilk zamanları gibi goller atmalı.Görüşüne saygı duyuyorum reis ama Gomis giderse veya yabancı bi golcü illa ki alınacaksa Belotti'den az maliyetli bi golcü alınmasını isterim.Mertens de var beraber oynayabilecek..