Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni iyi görmüyorum
1660382163129.webp

maç saatini beklemekten

Ben bu emre utkucana cok pis kuruldum

Ne guzel dunya ya

Herif real life fm oynayacak
Senelik ekibiyle 300 k € kazanacak

Aldirdigi 30 topcudan 3u tutacak

Ve bu herif hala scoutun basinda

Yeminle surada bir 10 kisilik konsorsiyum kursak beleşe daha iyi is cikaririz
Renktaş gerçekten nasıl çalıştığını bilemeyiz. Belki yönetim menajer transferi yapıyordur, biz scout transferi sanıyoruzdur. Veya scout ekibi öneride bulunuyordur ama yönetim almıyor/hoca istemiyordur. Bilemeyiz.
Gelen tüm yönetimler de görevde tuttuğuna göre orada iyi bir bilgi birikimi ve çalışma var diye düşünüyorum.

Atabilir ona diyecek bi şeyim yok ama aldıkları maaş farkı da var.Bi de sen de Seferovic kalitesinde diğer takım arkadaşlarını oynatan da bi forvetin var.Belotti için o maaşlar bize lüx reis..

Lüks kısmına bir şey demiyorum renktaş. Orası öyle. Ancak Belotti’ye Serdar Dursun muamelesi yapıyorsunuz. Sefer-Gomis Antalya maçını getirdi sana. Belotti-Sefer görebiliriz. Sefer-Gomis 38 maç çıkaramaz.

Heyecanınızı anlıyorum ama Belotti işini ben hiç mantıklı bulmuyorum.
Gelse ve düzenli oynasa muhtemelen en az 20 gol atar.
Ama elde zaten Seferovic gibi hem yüksek maaş alan hem de kalite olarak bu ligin çok üzerinde bir forvet var.
Arkasında da son 15 dk girse bile 10 golü bulacak Gomis var.

Takıma yeterince 30 yaşa yakın topçu alındı. Hepsi de net katkı verecek futbolcular. Bu adamların etrafını Marcao gibi, Nelsson gibi ilerde asset olarak kullanabileceğimiz genç topçularla harmanlamak lazım.

Belotti'ye en optimum şartlarda bile 3.5 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme vereceğiz. 10.5 milyon euro eder ve bu adamdan para kazanma şansımız yok.

7-8 milyona genç bi topçu alsak maaşı max 1 milyon euro olur. 3 senelik maliyeti 11 milyon euro eder ve ilerde satabileceğin bir asset sahibi oluyorsun. Ortada böyle bir matematik varken hiçbir yönden mantıklı değil.

FFP dönemlerinde fellik fellik kiralık topçu aradığımız zamanları çabuk unutmuşsunuz anlaşılan.

Menajerlerle de iş pişiriyor mudur dersin? Evander gibi öneriler beni suphelendiriyor.

Iftira atmam kimseye factlara bakarim
Sanmiyorum o islere girecegine
Futbolcu tutturmak kolay is degil kesinlikle bizde burda diyoruz flop cikiyor hepimizin basina geldi

Ama bu isden para kazaniyorsan 10da1 tutturma orani nedir arkadas

Ki bizim kulup scoutlarina deger veren bir kulup

Taraftar olarak çok yükseldik. İnşallah sahaya dalıp hakemi dövmeyiz.

Lüks kısmına bir şey demiyorum renktaş. Orası öyle. Ancak Belotti’ye Serdar Dursun muamelesi yapıyorsunuz. Sefer-Gomis Antalya maçını getirdi sana. Belotti-Sefer görebiliriz. Sefer-Gomis 38 maç çıkaramaz.
O istediği maaşla tabii ki öyle görürürüz reis.Az bi maaşa gelse hayır demeyiz ki o az maaşa da gelmez.O maaşı verdiğimiz golcü forvet Gomis'in ilk zamanları gibi goller atmalı.Görüşüne saygı duyuyorum reis ama Gomis giderse veya yabancı bi golcü illa ki alınacaksa Belotti'den az maliyetli bi golcü alınmasını isterim.Mertens de var beraber oynayabilecek..

Renktaş gerçekten nasıl çalıştığını bilemeyiz. Belki yönetim menajer transferi yapıyordur, biz scout transferi sanıyoruzdur. Veya scout ekibi öneride bulunuyordur ama yönetim almıyor/hoca istemiyordur. Bilemeyiz.
Gelen tüm yönetimler de görevde tuttuğuna göre orada iyi bir bilgi birikimi ve çalışma var diye düşünüyorum.

Mustafa acik acik soyledi volede

Her transfer elimizin altindsn geciyor diye

O istediği maaşla tabii ki öyle görürürüz reis.Az bi maaşa gelse hayır demeyiz ki o az maaşa da gelmez.O maaşı verdiğimiz golcü forvet Gomis'in ilk zamanları gibi goller atmalı.Görüşüne saygı duyuyorum reis ama Gomis giderse veya yabancı bi golcü illa ki alınacaksa Belotti'den az maliyetli bi golcü alınmasını isterim.Mertens de var beraber oynayabilecek..

Ne Seferovic ne Gomis ne de Mertens seneye bizde şu an için. Seferovic ile şartlı sözleşme yapılma nedeni sağlık ekibinin raporu. Belotti yerine daha düşük maaşlı biri olmasını bende isterim kesinlikle ama ismi geçen Shamar’ın maliyetinin Belotti ile aynı olduğu aşikar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt