Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira ve Mertens sonrası transfer beklentim çok düştü yani elbette 2-3 oyuncu daha alsak iyi olur ama bundan sonraki esas mesele mevcut kadroyu en verimli ve ideal şekilde kullanıp takımın uyumunu arttırmak.

İzlediğim maçlarını hatırlamıyom da yorumlarını okudum oyuncu hakkında.Aradığımız tip oyuncu ama her özellikten var ama bazı özelliklerinden az var.Lig'de iş yapar profiline bakılınca ama izlemeden yorum yapmamak gerek.Alınırsa da uygun maliyetli alınsın isterim.O takımdan Sobolev var ama uyguna bırakmazlar onu beğeniyorum ben futbolunu..

Bizim altyapida hic mi yok kardeşim 3-4 mac is gorecek kadar top oynayacak forvet?

Her adamı tek tek satin mi alacagiz abi

Enteresan şeyler konuşuluyor forumda.

Biri bitik Sanchez’i ister.

Diğeri 4 milyon euro’ya Belotti gelsin der.

Öbürü 20 yaşında kötürüm kalmış Omeragic’e havaya uçar.

Kimisi çıkar sanki yarınlar yokmuş gibi hepsi de gelsin biz muhasebeci miyiz başlarım maaşına der.

Kendimize gelelim arkadaşlar. Dandik TR liginde oynayacağız sadece. Seferoviç, Mertens, Belotti, Depay gibi bir forvet rotasyonu kurmamıza gerek yok. Genç ve potansiyelli forvet, kanat, stoper olmak üzere 3 transferle ligi rahat götürürüz. 28 yaş üzeri 3+ milyon alacak adamlara gerek yok artık.

Herkes kafayı yemiş.

Keramettin admin umarım vınlatmaz beni.

Hepsi gelsin, hepsi oynasinnnnn

Depay_____________________Mertens
________Seferovic__Belotti

Düşünsenize...

Ve son saatlerde Belotti'ye çok sert düşen Galatasaray, onu ikna etmek için zengin bir teklife hazırdır.Turchi'nin, Roma'nın pazarda ilan ettiği Belotti'ye olan ilgisine ilişkin tüm detaylar aşağıda yer almaktadır.

Roma pazarı, Galatasaray'ı Belotti'ye kaptırdı

Türk kulübünün başkanı, Nicolò Schira'nın bildirdiğine göre, 3,3'lük sabit bir tabandan başlayan ikramiyeler dahil, sezon başına üç yıllık 4,3 milyon plakayı koymaya hazır. Çok önemli bir teklif, Romanlardan çok daha yüksek (üçüncü yıl için 2,8 milyon artı ikramiye opsiyonlu bienal). Merkez forvet, kapitol hattına öncelik vermeye devam ediyor, ancak gelecek haftanın ortasından sonrasını beklemeyecek: evlilik atlama tehlikesiyle karşı karşıya.

İzlediğim maçlarını hatırlamıyom da yorumlarını okudum oyuncu hakkında.Aradığımız tip oyuncu ama her özellikten var ama bazı özelliklerinden az var.Lig'de iş yapar profiline bakılınca ama izlemeden yorum yapmamak gerek.Alınırsa da uygun maliyetli alınsın isterim.O takımdan Sobolev var ama uyguna bırakmazlar onu beğeniyorum ben futbolunu..

Diagne bundan 30 kat daha iyidir.

Hepsi gelsin, hepsi oynasinnnnn

Depay_____________________Mertens
________Seferovic__Belotti

Düşünsenize...
Keremle Yunusa böyle yaptıktan sonra altyapıdan niye topçu çıkmıyor diye dovunuruz sonra

İki tane gencecik adamı kariyer sezonlarindan sonra yedek birakacaksak bosuna altyapiyla ugrasmayalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt