Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.959
- 9.957
- 2.398
Videoya göre Enaramo 4 Şamar yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim dediğim profili bulmak çok zor zaten, Michael Frey de gelebilir işin sonunda, Hojlund da gelebilir.Samar uzun ve guclu ama driplingi yok sanirim. Hizini tam anlayamadim ama agirdir muhtemelen
Vay sikeci herifrüyamda juve forması giyiyordum![]()
Enteresan şeyler konuşuluyor forumda.
Biri bitik Sanchez’i ister.
Diğeri 4 milyon euro’ya Belotti gelsin der.
Öbürü 20 yaşında kötürüm kalmış Omeragic’e havaya uçar.
Kimisi çıkar sanki yarınlar yokmuş gibi hepsi de gelsin biz muhasebeci miyiz başlarım maaşına der.
Kendimize gelelim arkadaşlar. Dandik TR liginde oynayacağız sadece. Seferoviç, Mertens, Belotti, Depay gibi bir forvet rotasyonu kurmamıza gerek yok. Genç ve potansiyelli forvet, kanat, stoper olmak üzere 3 transferle ligi rahat götürürüz. 28 yaş üzeri 3+ milyon alacak adamlara gerek yok artık.
Herkes kafayı yemiş.
Keramettin admin umarım vınlatmaz beni.

HöhHepsi gelsin, hepsi oynasinnnnn
Depay_____________________Mertens
________Seferovic__Belotti
Düşünsenize...![]()
Bu video biraz daha iyi gibi ama sanırım dünya üzerinde koşamayan tek jamaikalı bu herif olabilirFena durmuyo yaw
İzlediğim maçlarını hatırlamıyom da yorumlarını okudum oyuncu hakkında.Aradığımız tip oyuncu ama her özellikten var ama bazı özelliklerinden az var.Lig'de iş yapar profiline bakılınca ama izlemeden yorum yapmamak gerek.Alınırsa da uygun maliyetli alınsın isterim.O takımdan Sobolev var ama uyguna bırakmazlar onu beğeniyorum ben futbolunu..
Keremle Yunusa böyle yaptıktan sonra altyapıdan niye topçu çıkmıyor diye dovunuruz sonraHepsi gelsin, hepsi oynasinnnnn
Depay_____________________Mertens
________Seferovic__Belotti
Düşünsenize...![]()
Ekranı ikiye böldüm.Nasılsın abim?
Diagne daha golcü bi isim abi ama Diagne'nin en büyük sıkıntılarından 1 tanesi hızı.Hızı iyi olsa ve uyumu iyi olsa takımdakilerle forvet aramaya gerek yoktu..Diagne bundan 30 kat daha iyidir.