- 26 Kasım 2012
- 185.569
- 258.138
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu kısmı ben özellikle Seferovic için (bonservisini alırsak tabii) bile düşünüyorum. Bizimkiler sanıyor ki oyuncunun yaşı 30'a dayanmış bunu artık satamazsın. Adam iyiyse gayet güzel de satarsın hatta iyi paralara bile satabilirsin. Bu dayanağı olmayan genellemeler çok rahatsız ediyor beni. Mertens gibi bir adama bile neler dendi burada...Burada Italya milli takimiyla 44 maca cikmis bir santrafordan bahsediyoruz. Harika bir oyuncu. Bizim seviyemizin cok cok ustunde Torreira gibi. Tam bir firsat transferi olur bizim adimiza. Ha ben yine de Roma olmasa bile Monaco/Nice/herhangi bir PL takimi bu firsati affetmez diyorum ama olur da oyuncu ikna edilirse cok cok onemli bir transfer olur. Bizim bu transferdeki yegane avantajimiz Italya basininda ses getiren transferler yapmis olmamiz: Oliveira, Torreira ve Mertens. Oyuncunun karakterinde para alayim da yatayim gibi bir sey asla yok inanilmaz caliskan, ozverili ve camiasina sadik biri. Satamayiz diye bile dusunmeye gerek yok cunku bize gelip oyunu domine eden takimda neler yapabilecegini gosterirse iki sene sonra Italyan ekipleri kapimizda sira bile olabilir.
belotti 28 yasındaCanlı izlemedim ama Hojlund'u tercih ederim. Profil olarak bizim ligde iş yapabilecek gibi duruyor. Sorloth ve Corneilus tuttu malum. Yaşı 19 olması avantaj. Ayrıca boyuna göre hızlı bir adam. Gol sevinçlerinden hırslı olduğu da anlaşılıyor. Takımda yeterince tecrübeli oyuncumuz var. Genç topçulara yönelmeliyiz.
Guzel oneri. Galiba kanatlarda da oynayabiliyomus. Onu da pek izlemedim ama Shamar'dan ziyade videolari lezziz duruyor herifin tren gibi bir seyevet.kouame gelir,gomis giderse.kouameyi daha cok istiyoruz
17. nöbette gümbür gümbür dransfer şov geliyor@Emre Artemis nöbeti gibi
evet anderletch alamadı.1-2 haftaya gelebilir bize kiralık olarakGuzel oneri. Galiba kanatlarda da oynayabiliyomus. Onu da pek izlemedim ama Shamar'dan ziyade videolari lezziz duruyor herifin tren gibi bir sey
Bu cok dogru. Bundan bagimsiz olarak, yani elbette daha yasli oyuncuyu satma ihtimalin daha dusuk olur ve ileride carki dondurmek icin disaridan para sokman gerekir kulube, ama yapacagimiz her transferin ileride satariz diye yapilmasina gerek yok. Kaliteli bir iskelet olusturulur, birbirleriyle oynamaya alismis oyuncularin yanina koyacagin parcalari satabilecegin cinsten secersin. Belotti bence minimum 5 sezon daha ust duzey katki verebilecek biriŞu kısmı ben özellikle Seferovic için (bonservisini alırsak tabii) bile düşünüyorum. Bizimkiler sanıyor ki oyuncunun yaşı 30'a dayanmış bunu artık satamazsın. Adam iyiyse gayet güzel de satarsın hatta iyi paralara bile satabilirsin. Bu dayanağı olmayan genellemeler çok rahatsız ediyor beni. Mertens gibi bir adama bile neler dendi burada...
KartalişkaForvet bölgesine daha teknik günlük hayatta markette bile çalım atabilen gol sorunu olmayan bir oyuncu almak gerek.
Torres'in liverpool zamanları amcam bunu vallahi billahi Samsunspor da bile oynatmam diyordu. Not: tek beğendiği oyuncu messikarim benzemaya balon dendiği ünal aysallı yıllar geldi aklıma. aynı seviyeye dönmemiz güzel bir gelişme
Belotti 28 yaşında ve gayet iyi oyuncu keşke bize kitleseler. Hem kuş ölümleri de gerçekleşirSanırım Belotti'yi bize kilitlediler.
Beka Beka abartılan bir herifti zira Fransa ikinci liginden birine biz 6 versek neler derlerdi sonra biz niye almıyoruz dediler.Bu arada Belotti'nin dort yillik maliyeti tahminimce ~€15m bandinda olur
Bu parayi harcayacagimiza Højlund'a €10m bonservis €1m maastan bes yillik kontrat verelim derseniz saygi duyarim. Yalniz Belotti'yi isteyenlerin izlemediginin iddia edildigi yerde Højlund'u kimler izledi? Ben bizim mac disinda izlemedim orada iyi gorundugunu de kabul ederim. Yalniz bizim taraftarin bizle bir mac yapan bu tip topculara takmasini sagliksiz buluyorum, ayni isi Beka Beka icin de yapiyolardi
bu ganago gelse keske.net patlayacak biriBen yaptigimiz transferlerden memnunum, takimin net isimlere ihtiyaci vardi ama umarim scout transferlerinden vazgecmeyiz.