Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada Italya milli takimiyla 44 maca cikmis bir santrafordan bahsediyoruz. Harika bir oyuncu. Bizim seviyemizin cok cok ustunde Torreira gibi. Tam bir firsat transferi olur bizim adimiza. Ha ben yine de Roma olmasa bile Monaco/Nice/herhangi bir PL takimi bu firsati affetmez diyorum ama olur da oyuncu ikna edilirse cok cok onemli bir transfer olur. Bizim bu transferdeki yegane avantajimiz Italya basininda ses getiren transferler yapmis olmamiz: Oliveira, Torreira ve Mertens. Oyuncunun karakterinde para alayim da yatayim gibi bir sey asla yok inanilmaz caliskan, ozverili ve camiasina sadik biri. Satamayiz diye bile dusunmeye gerek yok cunku bize gelip oyunu domine eden takimda neler yapabilecegini gosterirse iki sene sonra Italyan ekipleri kapimizda sira bile olabilir.
Şu kısmı ben özellikle Seferovic için (bonservisini alırsak tabii) bile düşünüyorum. Bizimkiler sanıyor ki oyuncunun yaşı 30'a dayanmış bunu artık satamazsın. Adam iyiyse gayet güzel de satarsın hatta iyi paralara bile satabilirsin. Bu dayanağı olmayan genellemeler çok rahatsız ediyor beni. Mertens gibi bir adama bile neler dendi burada...

Canlı izlemedim ama Hojlund'u tercih ederim. Profil olarak bizim ligde iş yapabilecek gibi duruyor. Sorloth ve Corneilus tuttu malum. Yaşı 19 olması avantaj. Ayrıca boyuna göre hızlı bir adam. Gol sevinçlerinden hırslı olduğu da anlaşılıyor. Takımda yeterince tecrübeli oyuncumuz var. Genç topçulara yönelmeliyiz.

Canlı izlemedim ama Hojlund'u tercih ederim. Profil olarak bizim ligde iş yapabilecek gibi duruyor. Sorloth ve Corneilus tuttu malum. Yaşı 19 olması avantaj. Ayrıca boyuna göre hızlı bir adam. Gol sevinçlerinden hırslı olduğu da anlaşılıyor. Takımda yeterince tecrübeli oyuncumuz var. Genç topçulara yönelmeliyiz.
belotti 28 yasında

İtalya dışına çıkmaktan korkan, MT oyunculuğu 2 sene oynayan Pelle ile denk olan, son 3 sezondaki gollerinin yarısı penaltı olan ve buna rağmen 100 m eurolar istenmiş, Ağustos 15e kadar kimseyle anlaşamamış birine paragöz ya da balon demeyeceğiz de ne diyeceğiz? Abartılan bir kariyer bariz.

Dünyada forvet yokluğu yaşanıyor ve adam hala boşta, niye? Roma'yı çok istiyormuş. Tammy Abraham'ın yedeği olmak için mi?

Bu herife nerden baksan havada kalıyor.

Forvet bölgesine daha teknik günlük hayatta markette bile çalım atabilen gol sorunu olmayan bir oyuncu almak gerek.

Şu kısmı ben özellikle Seferovic için (bonservisini alırsak tabii) bile düşünüyorum. Bizimkiler sanıyor ki oyuncunun yaşı 30'a dayanmış bunu artık satamazsın. Adam iyiyse gayet güzel de satarsın hatta iyi paralara bile satabilirsin. Bu dayanağı olmayan genellemeler çok rahatsız ediyor beni. Mertens gibi bir adama bile neler dendi burada...
Bu cok dogru. Bundan bagimsiz olarak, yani elbette daha yasli oyuncuyu satma ihtimalin daha dusuk olur ve ileride carki dondurmek icin disaridan para sokman gerekir kulube, ama yapacagimiz her transferin ileride satariz diye yapilmasina gerek yok. Kaliteli bir iskelet olusturulur, birbirleriyle oynamaya alismis oyuncularin yanina koyacagin parcalari satabilecegin cinsten secersin. Belotti bence minimum 5 sezon daha ust duzey katki verebilecek biri

karim benzemaya balon dendiği ünal aysallı yıllar geldi aklıma. aynı seviyeye dönmemiz güzel bir gelişme
Torres'in liverpool zamanları amcam bunu vallahi billahi Samsunspor da bile oynatmam diyordu. Not: tek beğendiği oyuncu messi
Adam ameliyattan cıkınca bile barcelona Macı vardı Messi gol attı mı demiş.

Arkadaşlar seneye gomis yok.. seferoviç yok..

Takım yine forvetsiz kalacak.. bonservisi olmayan belotti yi bulmuşuz ligimize uygun kaçırmamalıyız ..

Şu 10 numara muhabbetini bi kapatın çünkü dünya 10 numarayı sileli yıllar oldu

genc golcü alacagız mutlaka.yoksa kouame ve ganago ile adımız cıkmazdı.ikisi de kanatlarda oynayabiliyor

Bu arada Belotti'nin dort yillik maliyeti tahminimce ~€15m bandinda olur

Bu parayi harcayacagimiza Højlund'a €10m bonservis €1m maastan bes yillik kontrat verelim derseniz saygi duyarim. Yalniz Belotti'yi isteyenlerin izlemediginin iddia edildigi yerde Højlund'u kimler izledi? Ben bizim mac disinda izlemedim orada iyi gorundugunu de kabul ederim. Yalniz bizim taraftarin bizle bir mac yapan bu tip topculara takmasini sagliksiz buluyorum, ayni isi Beka Beka icin de yapiyolardi
Beka Beka abartılan bir herifti zira Fransa ikinci liginden birine biz 6 versek neler derlerdi sonra biz niye almıyoruz dediler.

Hojlund konusna gelince, bizimki latife o tren kaçtı ama hani bazı adamlar vardır 10 dk izlersin bu çocuktan olur dersin ya, sakatlık olmazsa o çocuktan bariz olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt