- 4 Ağustos 2009
- 90.205
- 71.162
- 5.188
Muthis bir herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muthis bir herif
Kas yirtilmasi, gecmesi sürüyor ama agir sakatlik degil bence sansimiz varsa denemek lazimOrijinal kaynak James Benge imis. Arsenal winger set to miss 2 months with muscle injury
O sadece bir ornekti. Ayrica yani biz mi alacaktik 12'ye giden adami
Iskonto talep edip alalim bence de. Herif bir kere homegrown biraz kipirdansa sak diye £15m teklif gelirKas yirtilmasi, gecmesi sürüyor ama agir sakatlik degil bence sansimiz varsa denemek lazim
Depay juve net 7 milyon maaşla anlasmaya yakın.Forvet için maliyete girilecekse bu ya Sörloth için olmalı ya da Depay için. Depay her yeri yedekler hem.
O Doue kardesler Rennes alt yapisindan degil mi. Yoksa biri Nice’e mi transfer oldu?Nice geçen hafta Desire Doue diye bir çocuk aldı oyuna. Topa dokunuşu kalite çocuğun. Fransa'da fena yetenekler var. Alan Virginius olmasa da bulunur birileri oradan.
kesinlikleGelecek adamları sadece alternatif olarak düşünmek bence hata olur. Hücumda ve orta sahada sürekli değişebilecek adamlar olması lazım. Herkes formasyona takılmış ama 442 demek her zaman iki santrafor çakılı oynayacak diye birşey değil. Bir kanadin hem beki hem açık oyuncusu ile calisiyosa diğer kanadın bekinin dinamizmi ile ve orta saha desteği ile hem defansta hem ofansta gayet çalışabilir. Yani kanatları sadece açık oyuncusunun ofans gücü olarak değerlendirmemek lazım. Bunun bir sürü varyasyonu var. Bu şekilde duusnunce Mertens gibi serbest oyuncuyu da kullanırsın çift forvetide. Gidip bunu Real Madrid e uygularsan 5 lik olur gelirsin ama ligde gayet bu oyunu oynayabilirsin. Şampiyonlar ligi büyük takıma karşı oynarken de orta sahayı Toreira Midso yapar rakibi yorduktan sonra birde skor üstünlüğü alırsan Mertens oliviera değişikliği yapar kanadın birini çıkarır çift forvete donebilirsin. Bir sürü sistem taktik var işte. Yani formasyonlardan ziyade strateji ve planlama önemli.
Depayi alabileceğimizi düşünmüyorum. 7m Juve haberleri var.Forvet için maliyete girilecekse bu ya Sörloth için olmalı ya da Depay için. Depay her yeri yedekler hem.
Rennes yazacağıma Nice'e gitmiş aklım. Çok acayip bir altyapıları var. Çocuk oynatmaktan ceza yiyecekler yakında. 16-17 yaşında forma veriyorlar.O Doue kardesler Rennes alt yapisindan degil mi. Yoksa biri Nice’e mi transfer oldu?
Rennes alt yapisi fransa milli takimin alt yas kategorilerine surekli oyuncu gonderiyor, dedigin gibi alt yapilari cok iyi. Sag kanatta oynayan Tchaouna da iyi topcu.Rennes yazacağıma Nice'e gitmiş aklım. Çok acayip bir altyapıları var. Çocuk oynatmaktan ceza yiyecekler yakında. 16-17 yaşında forma veriyorlar.
Sonunda bende covid e yakalandım arkadaşlar kendinize dikkat edin yine büyük salgın var gibi..
Valla renktas ben bu hojlund u çok beğenmedim. İzlediğim kadarı ile bitiriciligi cok iyi değil. Acaip karşı karşıya kaçırdığı pozisyonlar var. Biraz hızı olsada Çabuk bir oyuncu değil. Fizik kalitesi iyi ama harici Halil Dervişoğlu gibiBelotti'ye biraz soğuk bakıyorum maliyet olarak da. Bana göre Höjlund ne olursa olsun alınmalı. Bu çocuktan zarar etme ihtimalimiz yok gibi.
Tam alev almaya başlamışken yedek kalabileceği bir ortama geleceğini sanmiyorum.Belotti'ye biraz soğuk bakıyorum maliyet olarak da. Bana göre Höjlund ne olursa olsun alınmalı. Bu çocuktan zarar etme ihtimalimiz yok gibi.