Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bellotti için belirtilen rakamlar daha efektif kullanılabilir diye düşünüyorum. Yaşından bağımsız Mertens gibi net bir oyuncu değil.İtalya dışında ne vereceği,uyum sağlayıp sağlayamayacağı belirsiz. Yıldız maaşı ödenecekse bu mertens gibi net isimler olmalı.

Abdoullah Ba
Alan Virginius
Loum Tchaouna
Ange Yoan Bonny
Sael Kumbedi
Bitshiabu
Zaire-Emery

Fransa milli takimin alt yas kategorilerinde oynayan ve bir kac sezon icinde cikis yapabilecek yetenekli topcular. Bir de Mathys Tel var ama onu 20 milyon euro’ya Bayern kapti.

Avrupada 2 hafta kaldı transfere depay kluivert ve belotti bir yere gitmedi

Valla renktas ben bu hojlund u çok beğenmedim. İzlediğim kadarı ile bitiriciligi cok iyi değil. Acaip karşı karşıya kaçırdığı pozisyonlar var. Biraz hızı olsada Çabuk bir oyuncu değil. Fizik kalitesi iyi ama harici Halil Dervişoğlu gibi
Bitiricilik oynadıkça geliştirilebilir diye düşünüyorum. Aslında söylemek istediğim Belotti ve Höjlund eğer hedefimizdeyse mutlaka Höjlund alınmalı diyorum ben renktaş.

Tam alev almaya başlamışken yedek kalabileceği bir ortama geleceğini sanmiyorum.
Bu sene transfer yapacağını da sanmıyorum. Kariyer sezonu yapıp seneye iyi paraya transfer olacaktır.
İşte o yüzden paraya kıymak lazım bu sene renktaş. Reddedemeyecekleri bir teklifle. Hele maaşı da düşük tutabilirsek her türlü elden çıkarırız.

şamarla ilgili gs muhabirlerinden ses soluk var mı

Shamar nicholson la ilgileniyormuşuz nasıl topçu bilen var mı? Reisler. Jameika liymis buradan atlet çıkıyor genelde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt