Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.778
Evet. Basın toplantısıBugün mü
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet. Basın toplantısıBugün mü
Terim Loading... Olarak anladım
cift forvet oynuyorsak orta yapabilen adamlara sahip olmamiz lazim
Abdülden bağımsız stoper lazım. Birisi ceza yese yerine Metehan oynasın diyorlar ama hataya meyilli bir isim. 3. stoper olabileceğini düşünmüyorum. 2 stoper ceza yediğinde Emin-Metehan oynayınca, oynasın diyenler ilk söven olacak.Abdül kötü oynamadi hatta nelssondan iyi oynadi. O hata yakti onu ama toparlanir.
Evander'den ziyade delici, dribling yapabilen birini istiyorum. Evander Benfica Sergio vari takıldı.Evander
Kluivert
Bertnard traore
Terim Loading... Olarak anladım
Iyi halt yedik ozmnEvet. Basın toplantısı
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
belotti için neden ümitlendin,kim ne dedi kiShamaroğlan ya da Belotti'den biri de kesin o zaman.
Şaka bir yana menajerden/temsilciden alıyor haberi. Solbakken transferinde de detayları veriyordu. Aynı menajerden Midtsjö'yü de bildi. Yine aynı menajerden Olsen haberini de ilk verdi.
Bizi ne hale getirdi hala terimYok, derwall. Yeter yav aşalım artık şu Terim'i.
Evander dar alanda iyiDemek ki çoktan eve gittiler.
Abdülden bağımsız stoper lazım. Birisi ceza yese yerine Metehan oynasın diyorlar ama hataya meyilli bir isim. 3. stoper olabileceğini düşünmüyorum. 2 stoper ceza yediğinde Emin-Metehan oynayınca, oynasın diyenler ilk söven olacak.
Evander'den ziyade delici, dribling yapabilen birini istiyorum. Evander Benfica Sergio vari takıldı.
Okan basarili olmak zorunda, bugun hatalar yapti evet, gecen hafta'da degisiklerle maci aldi.
Muslera
Boey - Olsen - Bardakci - PVA
Midtsjo - Torreira - Oliviera
Yunus - Bozok - Nelson