Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Demek ki çoktan eve gittiler.
Abdül kötü oynamadi hatta nelssondan iyi oynadi. O hata yakti onu ama toparlanir.
Abdülden bağımsız stoper lazım. Birisi ceza yese yerine Metehan oynasın diyorlar ama hataya meyilli bir isim. 3. stoper olabileceğini düşünmüyorum. 2 stoper ceza yediğinde Emin-Metehan oynayınca, oynasın diyenler ilk söven olacak.
Evander
Kluivert
Bertnard traore
Evander'den ziyade delici, dribling yapabilen birini istiyorum. Evander Benfica Sergio vari takıldı.

2 yabancı kanat ve 10 numara şart.

djenepo
ayoze perez
boufal

Shamaroğlan ya da Belotti'den biri de kesin o zaman. :p

Şaka bir yana menajerden/temsilciden alıyor haberi. Solbakken transferinde de detayları veriyordu. Aynı menajerden Midtsjö'yü de bildi. Yine aynı menajerden Olsen haberini de ilk verdi.
belotti için neden ümitlendin,kim ne dedi ki

Demek ki çoktan eve gittiler.

Abdülden bağımsız stoper lazım. Birisi ceza yese yerine Metehan oynasın diyorlar ama hataya meyilli bir isim. 3. stoper olabileceğini düşünmüyorum. 2 stoper ceza yediğinde Emin-Metehan oynayınca, oynasın diyenler ilk söven olacak.

Evander'den ziyade delici, dribling yapabilen birini istiyorum. Evander Benfica Sergio vari takıldı.
Evander dar alanda iyi

Okan basarili olmak zorunda, bugun hatalar yapti evet, gecen hafta'da degisiklerle maci aldi.

Muslera
Boey - Olsen - Bardakci - PVA
Midtsjo - Torreira - Oliviera
Yunus - Bozok - Nelson

Gecen haftada fatal hatalari vardi

Muslera kurtardi

Ayni bugun ki gibi antalyada tek kanat oynadi

Butun mac cozemedi

Ayni oyunu giresunda yapti

E birde tum takim 60 metrede oynayinca senin taktigin degil onlarin taktigi belirleyici oluyor

Arada ki tek fark giresun daha haddini bilerek oynadi
Antalya kalitesine guvendi

Nelsson bonuslu 20 m euro gibi rakama giderse

Evander - 6 m euro bonservis
Olsen - 2.5 m euro bonservis
Umut Bozok - 1.5 m euro bonservis
Vargas - 3.5 m euro bonservis
Belotti - bonservis yok (Belotti olmuyorsa alternatif biri gelsin.)
Denayer - bonservis yok / Kaan Ayhan 4.5 m euro bonservis (İkisinden biri)

Gomis gitmeli
Ömer gitmeli
Taylan gitmeli

Galatasaray, Gent'in 25 yaşındaki Norveçli stoperi Andreas Hanche Olsen'in transferi için resmi görüşmelere başladı. (TRT Spor)

ulan trt

Bu arada salakça bir hata yüzünden yenildik tamam bariz. Ama hakemler iki haftadır kıtır kıtır doğruyor.

Ama ilk yarı onların bir atağı oldu. Adamları çok bariz ileride atağın bitmesini bekledi yan hakem de öyle kaldırdı bayrağı.

Aynısı Yunus’un kontraya gelip Gomis’e verdiği bir atak vardı. Gomis’e verdi ki ofsayt 3-4 santimlik falan anlamak güç Gomis sola verdi hakem dat oyunu durdurdu rakip daha topa dokunmamış atak devam ediyor kaleye yaklaşmışız.

Neden? Onlar gol atarsa belki Var’dan döner, bizim atak VAR’a kalmasın diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt