Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İgor Tudor büyük hocaydı hala 17-18 futbolunda ki heybet yok takımda. 5 sene geçti hala futbol bekliyoruz. 2011 12 Terim gibi sonradan takımı oturtmasını beklicez Okan'ın.

giresuna neden kötü dendi anlamadım?adandemirspor macında ik 25dkyi 2-0 önde kapatabilirlerdi.3-2 bitti ama macı bırakmadılar hiç.bajic iyi forvet.giresun takımı kapanmayıda ögrenmiş,can yakarlar.bajic gibi forvet yoktu bizde

Reisler ben mi yanlış duydum hamza ıslıkladı mı yine apo ya aynısı yaptık hata yaptı kabul ama iyice topcuyu düşürüyoruz.bunu yapmamamız lâzım bu çok tehlikeli.

SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tam olarak ıslıklandı diyemeyiz orada herkes biraz tepki gördü Kerem, Boey, Nelsson, Hamza ayaklarında çok tuttular orta açmadılar anlık tepkiydi öyle oyuncuya karşı değil ayağından çıkarsana tepkisiydi.

Ft eskiden hocanin hasiydiii hasi

Bam bam bam dedikleri sey taktik sistemdi
Kaos diyorlardi cunki hicbirsey anlamiyordi
Adam saha icinde kalp mesaji yaptiriyordu rakibi acip acip kapatiyordu rakip neye ugradigi sasiriyordu

Ft ne zaman su vizyon tayfaya kandi yok pas futbolu yok tikitaka orada bitti

En iyi bildigi seyi kalp masajini birakti orada bitti

Ve ben en buyuk antisi oldum

Okandan niye birsey olmayacaginida soyleyeyim

Oyunu okuyamiyor

Oyunu okuyamayan adamdan buyuk hoca olmaz

Kucuk takima Taktik ustunlugu veren hocadan buyuk takima hoca olmaz

Bu 1 maclada gozukur nasil ki kotu futbolcuyu bi ust lige ciktginda bal kabagi gibi ortaya ciktigi gibi
Bence okan terimin son döneminden çok daha iyi okuyor oyunu. Kötü oynayan oyuncuları, takımın zayıf halkalarını iyi belirliyor. Kadro henüz doğru hale gelemedi o sıkıntı, kanatlar ve 10 numara bölgesine ihtiyaçlar var. Sadece kerem yunusla olmaz o iş

İgor Tudor büyük hocaydı hala 17-18 futbolunda ki heybet yok takımda. 5 sene geçti hala futbol bekliyoruz. 2011 12 Terim gibi sonradan takımı oturtmasını beklicez Okan'ın.
17-18'de de genel olarak iç sahada çok iyiydik dış sahada çok kötüydük en güzel dönemler 12/13 sezonundaydı ondan beri bence adam gibi futbol yok

ben takımdan ümitliyim oyuncular özelinde vs ama hoca ciddi error veriyor daha 2 .haftada.

Mactan sadece iki olumlu sey cikarabildim birincisi midsö ben topcuyum diye bas bas bagiriyo ikinciside akmanin top kayiplarina ragmen tempolu ve kendine güveni olmasi bu cocukta büyük yetenek var top ayagina yakisiyo ve direk kaleye gidiyo
nelson 2 kez top atmadı hamzanın önü boşken

Bu maç beklenti çok büyük olunca olumsuz sonuçta herkesi 2-3 kat etkiledi ama sakinleşip uzun maratonda olduğumuzu hatırlayalım gider Ümraniye ve Trabzon deplasmanlarında çatır çatır oynayıp kazanırsak bugün ki maça kimse dönüp bakmaz. Umarım bugün ki maçtan hem yönetim hem teknik heyet hem de futbolcular bazından gerekli dersler alınmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt