- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
djenepo ve ayoze perez sampyion yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teklif gelmemisKerem satılmalıydı bir şekilde
Tam olarak ıslıklandı diyemeyiz orada herkes biraz tepki gördü Kerem, Boey, Nelsson, Hamza ayaklarında çok tuttular orta açmadılar anlık tepkiydi öyle oyuncuya karşı değil ayağından çıkarsana tepkisiydi.Reisler ben mi yanlış duydum hamza ıslıkladı mı yine apo ya aynısı yaptık hata yaptı kabul ama iyice topcuyu düşürüyoruz.bunu yapmamamız lâzım bu çok tehlikeli.
SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
keşke tudor gelseydi dedim 2 saat önceİgor Tudor büyük hocaydı hala 17-18 futbolunda ki heybet yok takımda. 5 sene geçti hala futbol bekliyoruz. 2011 12 Terim gibi sonradan takımı oturtmasını beklicez Okan'ın.
Bence okan terimin son döneminden çok daha iyi okuyor oyunu. Kötü oynayan oyuncuları, takımın zayıf halkalarını iyi belirliyor. Kadro henüz doğru hale gelemedi o sıkıntı, kanatlar ve 10 numara bölgesine ihtiyaçlar var. Sadece kerem yunusla olmaz o işFt eskiden hocanin hasiydiii hasi
Bam bam bam dedikleri sey taktik sistemdi
Kaos diyorlardi cunki hicbirsey anlamiyordi
Adam saha icinde kalp mesaji yaptiriyordu rakibi acip acip kapatiyordu rakip neye ugradigi sasiriyordu
Ft ne zaman su vizyon tayfaya kandi yok pas futbolu yok tikitaka orada bitti
En iyi bildigi seyi kalp masajini birakti orada bitti
Ve ben en buyuk antisi oldum
Okandan niye birsey olmayacaginida soyleyeyim
Oyunu okuyamiyor
Oyunu okuyamayan adamdan buyuk hoca olmaz
Kucuk takima Taktik ustunlugu veren hocadan buyuk takima hoca olmaz
Bu 1 maclada gozukur nasil ki kotu futbolcuyu bi ust lige ciktginda bal kabagi gibi ortaya ciktigi gibi
Fransadan lyon ve bir takım varmış birde almanyadanTeklif gelmemis
17-18'de de genel olarak iç sahada çok iyiydik dış sahada çok kötüydük en güzel dönemler 12/13 sezonundaydı ondan beri bence adam gibi futbol yokİgor Tudor büyük hocaydı hala 17-18 futbolunda ki heybet yok takımda. 5 sene geçti hala futbol bekliyoruz. 2011 12 Terim gibi sonradan takımı oturtmasını beklicez Okan'ın.
keşke tudor gelseydi dedim 2 saat önce![]()
nelson 2 kez top atmadı hamzanın önü boşkenMactan sadece iki olumlu sey cikarabildim birincisi midsö ben topcuyum diye bas bas bagiriyo ikinciside akmanin top kayiplarina ragmen tempolu ve kendine güveni olmasi bu cocukta büyük yetenek var top ayagina yakisiyo ve direk kaleye gidiyo