Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terim aklını sahaya verdiğinde şampiyon yapıyo.gecen sene uefa kupasına takmıstı,gönderdi salaklar.terim ihtiyac duydugunda gelir,basarıda getirir
Yok istemez. Ben hocanın motive olmasını beklemekten bıktım. Bu şekilde takım geliştiremez sistem oturtamayız. Terim geçen yılın başından itibaren bizim için yanlış tercihti. Okan'da şüpheli tercih. Genel olarak taraftarlar idealize etti Okan'ı ekibimize bu yüzden bu topa girdik.

Kerem:
- hız yok
- çalım başarısı %10
- kanatları kullanıp çizgiye kadar inmesi yok
- 7 maça yetecek kadar top kaybı
- her topu alisinda kafayı indirip ortadan gitme çabası
- ince pas kabiliyeti -10
- 7 maça yetecek kadar dedim ama düzeltiyorum 12 maça yetecek kadar top kaybı

Gelelim artilarina
- nedeni bilenmez ama kendini Maradona sanması

hücumu yerlilere emanet eden bir ekibin şampiyon olması mümkün görünmemektedir
sadece mertens var yabancı olarak,şaka gibi.kimse farkında değil hala

trabzon

trezeguet
visca
enis bardhi
kousasi
bakesetas
cornellius
djanini

fenerbahce

joao pedro
alioski
lincoln
zach
valencia

ve daha bi dolu adam vasat da olsa var

Böyle bir mantık olmaz futbolda. O zaman United da transfer yapmasin nasıl olsa rakip Brighton.
Rakibin kadrosu bizden zayıf olabilir ama biz 11 kişilik savunmayı aşabilecek kadroyu kurmaya çalışıyoruz aslında. Savaşlardaki kale savunmasına benziyor biraz,koskoca orduların kalesinde savunmaya geçmiş ufak orduları aşamaması gibi bir durum.

yabancıdan yana hucum hattımız içler acısı.vah benim GALATASARAYIM.ham yunus ve psikolojisi bozuk kereme kaldı

Yok istemez. Ben hocanın motive olmasını beklemekten bıktım. Bu şekilde takım geliştiremez sistem oturtamayız. Terim geçen yılın başından itibaren bizim için yanlış tercihti. Okan'da şüpheli tercih. Genel olarak taraftarlar idealize etti Okan'ı ekibimize bu yüzden bu topa girdik.
Okan hocayı bence tam kadroyu kurduktan sonra bakmak lazım bugün 4-4-2'nin işlememe sebebi ön alanda o presi yapamadık Gomis girdikten sonra Sefer'le beraber o baskıyı oluşturamadı Elmander-Necati 4-4-2'siyle çok farklıydı bugün baskı olmadığı için rakip 2-3 pasla bizim orta sahaya geliyordu üstüne Yunus ve Kerem'de etkisiz olunca bence maç elden yavaş yavaş uzaklaştı. Seferovic - Gomis bence iyi bir ikili değil Umut Bozok - Seferovic daha etkin olabilir. Seferovic halen fiziksel olarak ağır Gomis zaten yaştan dolayı fiziksel olarak geride bize diri top rakipteyken sürekli koşan biri lazım.

Belotti gelmeyecekse Sörloth bence aradığımız profil olabilir fırsat varken uygunsa alalım yanına da Umut Bozok alıp Gomis'in sözleşmeden çıkalım.

Diziliş yalnız şöyleydi.

Muslera

Ujfalusi - Gökhan - Servet - Çağlar

Melo

Kazım - Sabri - Selçuk - Eboue

Baros​
antalya macı deplasmanı mıydı bu?0-0 biten. eboue ramosun içinden gecti diye öne koymak iyiydi ama sag kanat olurdu en fazla.solda ne şi var

2017-2018

rodrigues
belhanda
feghouli
gomis
yasin öztekin
sinan gümüş

şimdikinden daha iyi.bi de mariano ve linnes vardı

orta açmayı bilen bi sol bek transferi nasip olur mu be

Bu arada en iyi futbolumuzu da şu kadroyla oynamıştık.

Muslera

Eboue - Semih - Ujfalusi - Hakan

Engin - Melo - Selçuk - Emre

Necati - Elmander
Emre, Engin, Elmander ve Necati önde deli gibi pres yapıp Selçuk'u acayip rahatlıyorlardı. Selçuk da bütün yaratıcılığını kullanıyordu. Engin, Melo, Eboue ve Elmander'le de tempo yapıyorduk. Semih tekmeye kafa sokup, Ujfalusi de geriden oyun kuruyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt