Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz forvete topu tasiyamoyoruz daha doğrusu ceza sahasina getiremiyoruz ama ısrarla firvet arıyoruz bu bile yanlış ceza sahasına topu getiremedikten sonra içeride isterse benzema olsun farketmez

ben en basından beri terim dedim.okanı da gelsin diye desteklemedim hiç bi şekilde.terimin tecrubesinden mütevellit şampiyonluk yasatma ihtimali yüksek,kapısına gidersen.bunu vurguladık defalarca.mevzuyu iyi takipleyip idrak ettiğinde,tekrar konusuruz.iyi forumlar canım
Son 3 sezon odanda alt yapidaki her futbolcuyu messi yaparken sampiyonluk yasatma ihtimali yuksek hocan once Basaksehire, sonra Besiktasa en sonda Trabzonspora sampiyonluk hediye edip ligi 13ci bitirmemizde ana neden olan bu adami tekrar istemek komedi'den baska birsey degildir.

Bu arada alt yapimizdaki messi'lere sans vermeyip Gedson'u stoper oynatan ayni adam :)

Neyse seninle tartismicam

Gidimde Pizza esliginde alt yapi maclarimizi izliyeyim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
evander değil de harit konusunda tekrardan yeni gelişmeler olabilir sanki. marsilya işi olmayacak gibi onun

Bu ne yaz kampiymis bilader. Yaz kampından sonra bizim takıma birde 3 ay rejenerasyon tatili lazım demek ki. Avrupa liglerini izliyoruz onlarda kamp yapıyor onlarda kamptan sonra direkt lige başlıyor. Bir tek bize kamptan sonra şöyle bi 3-4 ay alışma süreci lazım oluyor. Bırakın Allah aşkına ya. Sene 2022 olmuş hala 50 senelik sallama yalan bahaneler.

Nisanda sampiyon oluruz

--35442-detailnp.webp

Bence Kerem ve Yunus biz cok kotu tuzaga dusurdu. Bu ikiliye tum sorumlulugu yuklersen sampiyonluk cok zor.

En azindan bir kanatta oturakli bir adam lazim. Kazimcan muthis olmasa da Van Anholt'un performansi ortada. Kazimcan'i solbeke cekmek, kanatta bir tane yabanci kullanma sansi doguracak.

Bu yabanci Vargas mi olur onu bilemiyorum.

Bu arada hem Seferovic hem de Oliveria cok gucsuz gozukuyor. Insallah yeterince kamp yemedikleri icindir yoksa isimiz cok cok zor. Bu iki transfer cok buyuk soru isaretleri barindiriyor.

Iyi futbolcular kendini belli ediyor. Torreira ve Mertens (35 yasinda olmasina ragmen) cok katki verecekler.

Son olarak bazi maclarda Muslera'yi kesmemiz lazim. Bu Turk kurali yoksa basimizi cok yakar.

Ömer ile Aytaç idmanda boşuna makara yapmıyormuş. Bakın diğer hocaların idmanlarına oyuncular maç sonu bayılıyor adeta. Bizimkiler laylaylom yapacak kadar rahat gevşek görüntüler sergiliyordu. Sefer geldiğinde daha iyiydi fizik olarak yahu adam resmen geri gitmiş bu nasıl iş?

Trabzon deplasmanı tam takım halinde görmek lazım çıkar çatır çatır oynarız bu sefer Giresun maçının esamesi okunmaz.
Bu takım bu sene şampiyon olacak oyuncuların kazanma arzusunda en ufak bir isteksizlik yok takımın oturması gerek Okan hocamıza sahip çıkalım bugün kendini ispat etme isteğinden aceleci işler yaptı Gomis ve Seferovic beraber çok zor oynar hele de 45 dk asla oynamaz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yaz kampında Tottenham görüntülerini kesin görmüşsündür. Adamların ağzına ettiler resmen. Yere serilip kalkamadı adamlar. Ama lig bizimle başladı ve adamlar direkt takir takir motor gibi oynuyorlar. Bizim kamp görüntülerini gördük dimi? Bide hala takım hazır değil, yorgun bilmem ne. Ulan sizin oynayacağız futbolun ben...

Yaz kampında Tottenham görüntülerini kesin görmüşsündür. Adamların ağzına ettiler resmen. Yere serilip kalkamadı adamlar. Ama lig bizimle başladı ve adamlar direkt takir takir motor gibi oynuyorlar. Bizim kamp görüntülerini gördük dimi? Bide hala takım hazır değil, yorgun bilmem ne. Ulan sizin oynayacağız futbolun ben...
Turkiye'de bahane bitmez.

Bu kadar çabuk demoralize olmamalıyız. Tribünler gol geldiği anda çöktü. Geçen sene yaşanmamış gibi bakmalıyız bu seneye. Bu kadar çabuk demoralize olacak bir durum yok.

Cizgiyi kullanmayı bilen bir kanat dahi çok fark yaratırdı bu gün. Kerem ile olacak iş değil. Bu kendi değerimizi dü,şürmek değil gerçekçi olmak.
Isı haritasını görmedim ama herkes yazmış zaten, kanatların ikisi de içe kat edip durunca ceza alanı çevresi çin aquaparkı gibi oldu.

Okan hoca da baskıyı umarım kaldırır. Başakşehirle,Akhisarla şampiyon olmaya bemzemez burada hocalık. En iyi kendi biliyor bunu ve belki bildiği için handikap oluyor durum.

Bu sene bizde.Dileyen renktaşımla iddiaya da girerim.En kötü gün bugünse arabeskliği ile söylemiyorum bunu. Fener taraftarı gibi bir maçla çökmelere,takımı da strese sokmalara gerek yok. Sahada inanılacak oyuncular gördüm kendi adıma. Bundan sonraki gecelerimiz daha güzel olsun.

10 no
Ve Defansada mert kaan cenk menk kim varsa yerli

Birde yeni hoca pls

Okan hoca bu maç genelinde tabii taraftarın stadı doldurmasıyla beraber panik yaptığı kaanatindeyim. Zamanla daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
birde reisler şunu merak ediyorum sonuçta profesyonel anlamda maç yapmadım. takımda fizik olarak ayakta kalan kişi boey gibi geldi bana (mitjö ve yunus hariç)
şunu sormak istiyorum kamp gören futbolcular fiziksel yükleme yoğun olduğu için zorlanıyor olabilirler mi?
(o zaman giresun spor ve antalya da öyle olması gerekmez mi)
takım daki futbolcular fiziksel olarak yükseldikçe biz boeyin fiziksel anlamda defolarını mı göreceğiz.
yoksa daha da iyi olduğunu mu göreceğiz.
eğer boey iyi olursa bu işte bir yanlışlık yokmudur sonuçta bu adam kampa katılmadı. inş. anlatabilmişimdir.
Kampla alakası yok renkdo. Takımda bariz fizik olarak sırıtan hatta yerlerde gezen üç tane oyuncu var Emre akbaba, Seferoviç ve Oliviera.Bu üç isim aynı anda sahada olduğu sürece herhangi bir rakip takım karşısında baskı kurmamız pres yapmamız ya da oyun üstünlüğü sağlamamız imkansıza yakın.
Torreira artık 11'e gireceğine göre orta sahada biraz daha güçleneceğiz. Oliviera-torreira ikilisi tandem oluşturup oradan dengeleyebiliriz. Ancak ileri ikilide Seferoviç'in alternatifi Gomis ikisi aynı tarz oyuncular olduğundan Emre Akbaba kesinlikle yedek kalmalı yerine fizik olarak daha güçlü kreatif bir oyuncu bulmalıyız.

Kerem, yetersiz oğlu yetersiz. Bu hep böyleydi. Saçma sapan bir takımda az da olsa iş yapan oyuncu gibi gözüktü ama eli ayağı biraz düzgün bir takımda oyuna sonradan girmesi gereken bir oyuncudan öteye geçmemesi gerek.

Transfer transfer transfer transfer. Yeter la, yeter. 20-30 harcadık yine. Alooooo hoooop rakip Giresun la, üç kuruş kadrosu ve topçusu olan Giresun. Ulan Giresun'u yenebilmek için daha ne transferi? Mbappe, Messi mi lazım köy takımını yenmek için. Daha ne transferi, Arsenal Chelsea Bayern bilmem ne ile mi oynuyoruz? Alt tarafı üç kuruşluk Anadolu takımları la bunlar yeter artık transfer de transfer.
Bu takım arsenali yenebilir. Chelsiyide yenebilir. Bu bahsettigin takımlar büyük takım ve sahaya cidden top oynamaya çıkarlar. Giresun Anadolu takımıdır. Genelde adamların mantelitesi tam kapanma, adam adama oynama, yada rakibe top oynatmamaktir. İşte tamda bu problemleri çözmesi gereken kilidi açacak oyuncular ön plana çıkar. Buda bizim takımda yok bence. O yüzden transfer şart. Hızlı bir kanat, net bir santrafor, 10 no posizyonu için şutör biri lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt