Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimda bugun sallayacagim tek topcu kerem

Cunki egoist kendine oynayan tek adam

Iyi niyetli bir insan degil kerem

Ztn marcao olayindads marcaoyu savunmustum ben

Bizim en buyuk problemlerimizden biri

Ve kerem gitmedende bu sorun asla ve asla cozulemeyecek
Cozulemezde cunki keremin dogasi bu

Dedigim gibi iyi bir insan degil

okey keremin denemesi de golle sonuçlanabilirdi yalnız şurada şu pası ver la, ver laaa.
20220814_032856.webp
20220814_032858.webp

Abdulkerimede sallamam insandir 1 kere hata yapar ama ikinciye ayni hatsyi yaparsa zekasina sallarim

Abdullerim birazda laubali bir tipe benziyor

Ciddi olmali sahada

Suanlik tek takildigim abdulde pas hizi
Topu alip pas vermesi minimum 4 saniye

Takimda bugun sallayacagim tek topcu kerem

Cunki egoist kendine oynayan tek adam

Iyi niyetli bir insan degil kerem

Ztn marcao olayindads marcaoyu savunmustum ben

Bizim en buyuk problemlerimizden biri

Ve kerem gitmedende bu sorun asla ve asla cozulemeyecek
Cozulemezde cunki keremin dogasi bu

Dedigim gibi iyi bir insan degil

Yunus hem insan, hem oyuncu olarak kat kat daha iyi. Sol kanata iyi bir yabanci sart.

Değerli üyeler lütfen diyaloglarınıza hakaret, tahrik vs. dahil etmeyin, hepimizin ortak gayesi galatasarayımız lütfen birbirimizi kırmayalım

Şu hareketli dönemde boş yere ceza alıp forumdan uzak kalmak gerçekten kötü

iyi nöbetler

Mertens transferi plan dahilinde yapılmamış sanırım. Adamın nerede oynadığı belli değildi oyuna girdikten sonra.
Bence bizde de,bu tabiri sevmem ama, 9,5 gibi oynayacak. Bugün özelinde tam hazır olmayışının yanında gereksiz şekilde ve zamanda 4-4-2 ye geçişimizle, çıkanın da Oliviera oluşu ile bütün taşlar yerinden oynadı zaten. Son 10 dakikadaki takımı dizebileni kutlarım yani.

Stoperler haric kimin nerede oldugu bellimiydi ki
Ben de yazacaktim bunu ama usendim senin postu gorunce yazayim dedim. Rollerin belli olmamasi bazi futbolcularin sahada ust uste binmesi can sıkici cidden.
5 6 mac oldu sergionun bu takimdaki rolu nedir nicin alindi anlamadim ben sahsen. Gelmeden once hayal ettigim rolden cok uzak suan.

Bu Olsen ile Mitzönün menejerlik şirketi aynıymış. Mitzö zaten bize scout değil menejer önerisiydi öyle haberler vardı. Aynı kişiler şimdi de bu stoperi alın demiş olmalı bakalım bu oyuncu nasıl çıkacak?

garip şekilde son bölümü sağ kanat olmadan oynadık
mertens girdikten sonra kerem muhtemelen sağa geçecekti ama geçmeyip ortada takıldı
değişik bir görüntü oluştu sahada
bir ara boey ileriye çıktı. spiker de uzun boyunun avantajını kullanmak istiyor dedi. la adam 1.80 bile değil

son dakikalarda takımın kafası karıştı bence epeyce.

Macin basinda bi poz var buna foul yapilmisti

Orada yunusu gordu yunus bombostu

Herif pas verecegine calima gitti ya

Ben orada umidimi kestim bundan

Aynen rtas, ilk kez yaptigi sey degil zaten. Cok bencil ve egoist. Galatasarayin topcusu böyle olamaz, olmamasi lazim.

Yunusun cani sagolsun takim icin oynuyo, oynamaya calisiyo.

Ilerde daha da iyi olacaktir. Yanina Reiss Nelson gibi biri olsa cok iyi olur. Kesin kanat Transferi yapmamiz lazim.

Yabancı Kuralı 8+3 yani kadroda sadece 3 tane yerli olsa yeterli iken neden Emre Akbaba ile başlarsın ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt