Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rakibin 11 i bu Özgür
FaDqkcvWYAcIhUo
bu da bizim 11
FaDpiOeWIAAV5Z3

Nasıl kalite aralarında?
Normalde haklısın derim ama işin içinde bir sürü başka faktör var. Kadro böyle olabilir ancak rakip 11 kişi defans yaptı. Bu maç bizim için prova gibiydi resmen çünkü ligin geri kalani bundan farklı olmayacak. Anadolu kulüplerinin tümü aynı şeyi yapicak sana. Tek fark daha iyi kontraya çıkan takimlar var onlar seni ciddi rahatsız edebilir. Neden ciddi rahatsız edebilir onuda açalım. Birincisi stoperlerinden biri arkaya adam kaçırıyor. Ben söyliyim büyük sıkıntı yaşatır.
İkincisi defans yapan takımları açacak tek oyuncun Mertens ise yine yandın başına iki kişi koyarlar bir maç açar kilidi diğer maç acamaz kalırsın öyle. Yunusa okeyim bire birde adam geçebilir her türlü yunusa okeyim. Ama Kerem kapalı savunmalar karsinda oynayamiyo. Bu şuan değil herzaman en büyük sorunuydu. Kanat almazsan Mertens e mahkum kalırsın olmaz. Seferovic e orta gelmedi hiç. Hadi dubois gelince bir nebze o sorun çözülecek peki sol taraf ? Ne bekin ne kanadin orta açmayı bilmiyo beceremiyo. Kadroları karşılaştırmak evet birseydir. Ama anlattığım denklemde ilerisi için sıkıntı mevcut. 2-3 bölgede Türk ligi için bile sorun var. İdare eder yöntemi bize uymaz bu sene. Bir kac eksik var kapatirsan yüksek oranda şampiyon olursun. Herkesin derdi bu aslında.

Avrupa liglerinde Türk pasaportu olan ucuz yerli gençler yokmu yada neden atamıyoruz al 2 3 oyuncu tutmayani rezerv ligte oynat bu yerli olayı çok başımızı agritacak bana gore

Avrupa takimi olmasına gerek yok, kapanan takimi açamıyorsun. Pvayla keremi arkaya kaciriyorsun analarinin orekesine orta aciyorlar, ayaklarina veriyorsun kontrol edemiyorlar mucize olur da kontrol edebilirlerse iki metre yanlarına pas atamıyorlar. Özgüveni 12 yaşındaki sivilceli bir kız kadar olan akbaba top ayağına gelince altına işiyor. Sag bekin de orta ozurlu. Nasil olacak. Gecen sene bunlarla 13. olduk zaten. Sefere top veriyorsun istasyon olsun diye o da ayağında top tutamıyor. Ölmus gomeni yok. Dua edelim daha kaliteli bir takımla oynamadık.

Bu kalitesizlige rağmen gene yenerdik ama hocamız sağolsun ikinci yarıda hayatımda gormediğim kötülükte tdlik ortaya koydu.

Ilk 11e min. 3 mümkünse 5 transfer lazim. Yoksa hayal dünyasından uyandırırlar.
Bak ben transfer lazım değil demiyorum Murat. Dünkü maç için senin elinde kilidi açacak kalitede topçuların var diyorum. Bunu işleyip bir plan haline getirmek net teknik heyet sorumluluğudur.

Halisahada sağdan soldan bulduğu formaları kramponlari bulup futbolcu görünüp sürekli bana pas at diye el kaldıran bir tip olur ya işte keremin içinde o adamdan var o adam devreye girdiği an keremi yedeğe alacaksın,gencecik keremin özeti budur

Normalde haklısın derim ama işin içinde bir sürü başka faktör var. Kadro böyle olabilir ancak rakip 11 kişi defans yaptı. Bu maç bizim için prova gibiydi resmen çünkü ligin geri kalani bundan farklı olmayacak. Anadolu kulüplerinin tümü aynı şeyi yapicak sana. Tek fark daha iyi kontraya çıkan takimlar var onlar seni ciddi rahatsız edebilir. Neden ciddi rahatsız edebilir onuda açalım. Birincisi stoperlerinden biri arkaya adam kaçırıyor. Ben söyliyim büyük sıkıntı yaşatır.
İkincisi defans yapan takımları açacak tek oyuncun Mertens ise yine yandın başına iki kişi koyarlar bir maç açar kilidi diğer maç acamaz kalırsın öyle. Yunusa okeyim bire birde adam geçebilir her türlü yunusa okeyim. Ama Kerem kapalı savunmalar karsinda oynayamiyo. Bu şuan değil herzaman en büyük sorunuydu. Kanat almazsan Mertens e mahkum kalırsın olmaz. Seferovic e orta gelmedi hiç. Hadi dubois gelince bir nebze o sorun çözülecek peki sol taraf ? Ne bekin ne kanadin orta açmayı bilmiyo beceremiyo. Kadroları karşılaştırmak evet birseydir. Ama anlattığım denklemde ilerisi için sıkıntı mevcut. 2-3 bölgede Türk ligi için bile sorun var. İdare eder yöntemi bize uymaz bu sene. Bir kac eksik var kapatirsan yüksek oranda şampiyon olursun. Herkesin derdi bu aslında.
ben dünkü maç ile ilgili konuşuyorum. Murat'a da aynısını yazdım. Transfer lazım ama dünkü maç transfer olmaması ile alakalı değil. 2 ay civarı kamp görmemil Boey, rakibin gol atan adamına üstünlük kurdu maç boyunca.

Bak ben transfer lazım değil demiyorum Murat. Dünkü maç için senin elinde kilidi açacak kalitede topçuların var diyorum. Bunu işleyip bir plan haline getirmek net teknik heyet sorumluluğudur.
Öyle bir kalite yok işte biz öyle sanıyoruz. Yarın kerem denk getirir iki gol atar ama ondan sonraki macta gene seni kilitler. Boyle böyle bir bakmışsın sezon sonunda 7. 8. olmuşsun.

Akbabayı ceza yayı çevresinde bi kere bile yüzü kaleye dönük şekilde görememekten usandım artık. Böyle 10 no olmaz abi, resmen fasulye niyetine koyuyoruz. Bu işi berkan bile yapar
Bence ikinci yarıya Akbaba Berkan değişikliğiyle başlasaydık çok daha baskili bir oyun oynardik zaten. Kanatlarda Kerem ve Yunus varken 4 2 3 1 dizilişiyle oynamak zaten zorken Akbaba yerinede Gomis girince ortaya 4 2 4 gibi birsey cikti.

Öyle bir kalite yok işte biz öyle sanıyoruz. Yarın kerem denk getirir iki gol atar ama ondan sonraki macta gene seni kilitler. Boyle böyle bir bakmışsın sezon sonunda 7. 8. olmuşsun.
Murat çıldırtacaksın beni :asd: Ben dünkü maç için konuşuyorum; sezonun geneli değil. Sen dediğin topçuları alsak bile eğer teknik ekip 3. bölgedeki kısırlık için bir önlem almazsa değişen bir şey olmayacak.

Günaydın arkadaşlar.

Oyuncuların çok bariz bir şekilde birbirine alışmaya ihtiyacı var.
Kerem kardeşimize artık kulüpte golcüler olduğu ve pasa daha çok yönelmesi gerektiği söylenmeli.
Yunus + Dubois iyi ikili olur muhtemelen. Daha olgun atakları o kanattan gerçekleştireceğiz gibi gözüküyor.
Oliveira + Midtjsö + Torreira + Akbaba(her ne kadar kötü gözükse de) yeterli bence lig için. 10 almak lüks olur bu kadar net eksik varken.
Umut Bozok'lar Halil'lerle olmayacağı da belli. Bize yıldız bir golcü kesin lazım.

Takımın birbiri ile oynamaya ihtiyacı olduğunu da belirtmek gerek üstüne basa basa. Kanat + Stoper + Belotti(benzeri). Bu eksikler giderilirse 10.haftada liderliğe otutur bir daha da bırakmayız. Okan hoca yanlışından ders alır, düzeliriz.

Abdulkerim'i topsuz oyunda izlemenizi de tavsiye ederim. Nelsson kardeşimiz de pas atacak adam bulamıyor diye habire ellerini iki yana kaldırıp taraftara oynadı sağolsun. İkisini de dün beğenmedim. Gerekli uyarılar yapılsın. PVA + Boey'in normalde yedekten oyuna girmesi gerekir bizim takımda. 1 tane sol bek de lazım gibi gözüküyor.

İç saha maçlarında Okan Muslera yerine oynayabilir.

En azından 6-7 hafta müsade etmek lazım hem hocaya hem takıma. Her başarısızlıkta Fatih hocağğğ!!! diye gazlamaya da gerek yok. Kendisinin gelmesi artık Galatasaray'a zarar verecek ve camiayı ikiye bölecektir. Mancini isteyin illa isteyeceksiniz. Fatih hocamızın T.D'lük dönemi kapanmalı.

Murat çıldırtacaksın beni :asd: Ben dünkü maç için konuşuyorum; sezonun geneli değil. Sen dediğin topçuları alsak bile eğer teknik ekip 3. bölgedeki kısırlık için bir önlem almazsa değişen bir şey olmayacak.
Yaw o kısırlık iki metre yanına pas veremeyen gecen senenin artiklari yüzünden iste sen de bunu anlamıyorsun :D Hucumcular iki metre yanlarina pas verebilseler toreyra da gelip sekenleri geri kazandığında hücumdaki sorun çözülür zaten. Sola ve 10 noya iki pas yapabilen, futbolu iki gram bilen, 3iq üstü iki adam bul yeter.

Yaw o kısırlık iki metre yanına pas veremeyen gecen senenin artiklari yüzünden iste sen de bunu anlamıyorsun :D Hucumcular iki metre yanlarina pas verebilseler toreyra da gelip sekenleri geri kazandığında hücumdaki sorun çözülür zaten. Sola ve 10 noya iki pas yapabilen, futbolu iki gram bilen, 3iq üstü iki adam bul yeter.
Dün Gomis yerine Mertens girse farklı olabilirdi. Hala Gomisten medet ummak kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt